Victor Slav s-a ”refugiat” la manele până la 5 dimineața cu interlopii din Pitești!

Publicat: 07/03/2019 | 00:03

În timp ce Bianca Drăgușanu făcea senzație în LOFT, ex-iubitul vedetei bifa o noapte albă într-un club de manele din Pitești. Cu toate că mărturisește apropiaților că trăiește o poveste de dragoste ca-n filme, Victor Slav pare să nu renunțe, cu una, cu două, la… escapadele nocturne. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și amănunte senzaționale. (CITEȘTE ȘI: MIRESICA A TĂBĂRÂT PE SEXY-FOLCLORISTĂ LA O NUNTĂ DIN CAUZĂ CĂ GINERICĂ ÎI FĂCEA OCHI DULCI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii savuroase despre cele mai recente peripeții ale lui Victor Slav. Weekend-ul trecut, prezentatorul de la ”Vulturii de noapte” s-a dus la Pitești împreună cu colegul și prietenul său Cătălin Cazacu. Acolo, cei doi au fost vedetele unei petreceri de cinci stele care s-a organizat într-un renumit club din localitate. (NU RATA, AICI: VICTOR SLAV SUSPINĂ DUPĂ BIANCA?! UN DETALIU L-A DAT DE GOL!)

S-a ”refugiat” într-un club de manele

La scurt timp după ce și-au terminat treaba în respectivul local, Victor Slav a decis să continue distracția, dar pe un alt ”teren de joacă”. Potrivit surselor  D.A.S, prezentatorul de la Kanal D a trecut de la muzica de club la ceva mai… ritmat. Din câte se pare, celebrul prezentator s-ar fi anturat, în împrejurări neelucidate complet, cu anumiți interlopi și a descins într-un renumit club de manele din Pitești, Duet. Acolo unde a petrecut, într-o companie selectă, până aproape de zorii zilei.

Cum este unul dintre cei mai apreciați bărbați din showbiz, imediat ce a pășit în clubul de manele, Victor Slav a fost asaltat de domnișoare frumoase, care au profitat că acesta nu era însoțit focoasa lui iubită.

Cu toate că mai multe frumuseți autohtone i-au făcut ochi dulci, Victor Slav nu a căzut în ispită. Ba, mai mult, a dovedit că are ochi doar pentru o singură femeie care l-a prins definitiv în mrejele iubirii, nimeni alta decât Raluca ”Bombardiera”. (CITEȘTE ȘI: VICTOR SLAV ȘI-A “OFICIALIZAT” RELAȚIA CU SOSIA DANIELEI CRUDU)

Victor Slav, în clubul de manele din Pitești

Cine este Raluca Silea, ”Bombardiera de la Bamboo”

Noua iubită a lui Victor Slav, Raluca Diana Silea, în vârstă de 27 de ani, este originară din Focșani. După ce a absolvit Facultatea de Științe Politice, bruneta a activat ca PR pentru o renumită cafenea situată pe Bulevardul Decebal din București. Apoi s-a angajat pe același post în celebrul club Bamboo. Acolo unde, datorită aspectului fizic, și-a câștigat renumele de ”Bombardiera de la Bamboo”.

După ce a lăsat-o mai moale cu viața de noapte, sexy-bruneta lui Victor Slav s-a angajat la o cunoscută casă de producție muzicală, unde, potrivit surselor noastre, se ocupă de booking. (NU RATA, AICI: DE CE A FĂCUT ANDREEA BĂLAN STOP-CARDIAC ÎN SALA DE NAȘTERI)

Victor Slav și Raluca ”Bombardiera”, unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz

Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, Bianca și Victor au divorţat. Ulterior, şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public.

Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. La sfârșitul lunii iulie, Bianca și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu a mai prezentat emisiunea “Te vreau lângă mine”. (NU RATA, AICI: ȘEFII ANTENEI AU LUAT O HOTĂRÂRE BRUTALĂ: L-AU CONCEDIAT DE LA MATINAL!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...