Victor Slav suspină după Bianca?! Un detaliu l-a dat de gol!

Publicat: 20/02/2019 | 22:57

După ce în urmă cu câteva zile, v-am dezvăluit, în premieră, detalii senzaționale despre cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc, prezentatorul de la Kanal D nu o mai ține la ”secret” pe sexoasa brunetă, noi detalii picante au ieșit la iveală. Cu toate că Victor Slav a prezentat-o familiei pe noua lui iubită, se pare că acesta încă suspină după Bianca Drăgușanu. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii senzaționale.(CITEȘTE ȘI: AM FILMAT-O ”ÎN FAPT”! PREZENTATOAREA TV DĂ NOAPTEA TÂRCOALE CASEI FOSTULUI IUBIT!)  

Victor Slav și Raluca ”Bombardiera” formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Cu toate că l-a începutul relație, prezentatorul de la Kanal D a încercat să o țină pe brunetă departe de ochii curioșilor, recent, cei doi și-au ”oficializat” povestea de dragoste pe care o trăiesc la intensitate maximă. Iar așa cum vă dezvăluiam, în urmă cu câteva zile, la scurt timp după ce a prezentat-o familiei pe femeia în brațele căreia și-a găsit fericirea, prezentatorul de la Kanal D s-a afișat în public alături de noua lui sexy-iubită.(NU RATA, AICI: SECRETUL BOSSULUI MILIARDAR AL EMAG, FLANCO ȘI BERĂRIA H. CU CINE SE RECĂSĂTOREȘTE IULIAN STANCIU)

Detaliu care l-a dat de gol!

Cu toate că nu își mai ține relația ”la secret” și mărturisește apropiaților că trăiește o poveste de dragoste mai ceva ca-n filme alături de Raluca ”Bombardiera”, adevărul despre situația amoroasă a prezentatorului de la ”Vulturii de noapte” e cu totul alta. În mediul virtual, Victor Slav a lăsat la vedere un detaliu care ridică mari semen de întrebare și care pare să-l dea de gol. Mai exact, celebrul prezentator  încă mai are poze cu fosta soție pe conturile sale de pe site-urile de socializare. Fapt ce ne duce cu gândul la faptul că Victor Slav nu pare să fie pregătit să se ”rupă” definit de Bianca Drăgușanu, mama copilului său.(NU RATA, AICI: FOTBALISTUL DE SERIE A AL LUI GIGI BECALI ÎȘI PLIMBĂ BEBELUȘUL CU ”MERCEDESUL CĂRUCIOARELOR”! A COSTAT CÂT UN LOGAN…)

Victor Slav suspină după Bianca?!

Cine este Raluca,  noua iubită a lui Victor Slav

Noua iubită a lui Victor Slav, pe numele ei adevărat Raluca Diana Silea, în vârstă de 27 de ani, este originară din Focșani. După ce a absolvit Facultatea de Științe Politice, bruneta a activat ca PR pentru o renumită cafenea situată pe Bulevardul Decebal din București. Apoi s-a angajat pe același post în renumitul club Bamboo, acolo unde, datorită aspectului fizic, și-a câștigat renumele de ”Bombardiera de la Bamboo”. După ce a lăsat-o mai moale cu viața de noapte, sexy-bruneta lui Victor Slav s-a angajat la o renumită casă de producție muzicală, acolo unde, potrivit surselor noastre, se ocupă de Booking.(NU RATA, AICI: AVEM FILMĂRI DE ULTIMĂ ORĂ CU FOSTA ASISTENTĂ A LUI CAPATOS… ”PĂCĂTOASA” A LUAT PROPORȚII!)

Raluca, sosia Danielei Crudu, noua iubită a lui Victor Slav

Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. La sfârșitul lunii iulie, Bianca și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu a mai prezentat emisiunea “Te vreau lângă mine”.(NU RATA, AICI: BIANCA DRĂGUȘANU, CRITICATĂ DE O ALTĂ VEDETĂ DE LA ANTENA 1, DUPĂ CE ANDREEA BĂLAN I-A TRANSMIS UN MESAJ SUBLIMINAL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)