De ce a făcut Andreea Bălan stop-cardiac în sala de nașteri: ”Anestezia i-a amplificat tulburările cardiace și…”

Publicat: 05/03/2019 | 23:21

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană! Din fericire, situația a fost gestionată cu succes de echipa medicală excepțională de la spitalul Sanador, cel mai performant spital privat din România. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile de ultimă oră ale unui reputat medic. Specialistul a explicat de ce artista a ajuns să sufere complicații în sala de nașteri. (CITEȘTE ȘI: BIANCA, ÎN NEGOCIERI CU ANTENA CA SĂ-I “SUFLE” EMISIUNEA GABRIELEI CRISTEA!)

Luni, în timpul operației de cezariană, Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator. Terifiantul anunț a venit chiar de la soțul cântăreței, George Burcea, prin intermediul unui site de socializare. (NU RATA, AICI: MOMENTE CUMPLITE PENTRU TATĂL ANDREEI BĂLAN: ”SITUAȚIA NU E ROZ!” CARE ESTE STAREA DE SĂNĂTATE A CÂNTĂREȚEI)

”În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastră, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea”, a fost mesajul postat de George Burcea.

„Totul pleacă de la tulburările ritmului cardiac”

Site-ul nr. 1 din România a obținut declarații de ultimă oră de la un reputat medic din România, despre cazul Andreei Bălan. Vestitul doctor, care a tratat mai multe persoane cu notorietate din România și care a dorit să rămână sub protecția anonimatului, a vorbit deschis despre cauzele care au condus la situația nedorită din sala de operații. (CITEȘTE ȘI: IUBITUL MĂDĂLINEI GHENEA A REZERVAT UN RESTAURANT ÎNTREG PENTRU UN ”MEETING” NOCTURN CU TREI TIPESE!)

”În general, pot apărea astfel de complicații din cauza problemelor cardiace ale pacientului și despre care echipa medicală nu are cunoștință. Totul pleacă de la tulburările ritmului cardiac, iar anestezia ce se face în aceste cazuri activează problemele cu inima care duc la complicații destul de serioase.

În astfel de cazuri, imediat după naștere, pacienta trebuie supusă unor analize amănunțite pentru stabilirea problemelor. Nu este exclus ca pacienta să aibă de urmat un tratament strict în următoarea perioadă, dar totul depinde de rezultatul investigațiilor”, a declarat celebrul doctor, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană

”A suferit o complicație critică/majoră”

 În prezent, bebelușul se simte foarte bine, iar proaspăta mămică a fost transferată într-un salon de îngrijire post-natală, unde este monitorizată în permanență de cadrele medicale. (CITEȘTE ȘI: LA 61 DE ANI, S-A ÎNTORS ”REGELE VIEȚII DE NOAPTE” DIN ROMÂNIA!)

Pentru că am primit mai multe solicitări din partea ziariștilor, cu acordul familiei vă informăm că evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte (luni spre marți, n.r.). Familia ei a putut să o viziteze. Andreea Bălan a fost transferată din secția ATI în salon de îngrijire post-natală, iar starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește.​

Artista Andreea Bălan a trecut printr-o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a suferit o complicație critică/majoră ce nu putea fi prevăzută la consultațiile sau prin investigațiile anterioare, dar care a fost gestionată cu succes de echipa medicală. Ca și în cazul tuturor pacienților Sanador, spitalul nostru respectă dreptul lor la viața privată, astfel că niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fără acordul familiei”, au explicat reprezentanții spitalului Sanador.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...