Iubitul Mădălinei Ghenea a rezervat un restaurant întreg pentru un ”meeting” nocturn cu trei tipese!

Publicat: 04/03/2019 | 23:37

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini rare cu fiul celebrului ”Mr. Cash”. Matei Stratan, iubitul Mădălinei Ghenea, a rezervat un întreg restaurant de lux din Capitală pentru un ”meeting” nocturn cu trei tinere. (CITEȘTE ȘI: BIANCA A ÎNCEPUT SĂ ÎNDESEASCĂ ÎNTÂLNIRILE NOCTURNE CU FIUL MINISTREI DE LA FONDURI EUROPENE)

Când ești un afacerist de top și deții o avere impresionantă, pretențiile sunt pe măsură, iar „aroganțele” vin de la sine. Așa se pare că s-a întâmplat și în cazul lui Matei Stratan, fiul vestitului ”Mr. Cash”. (NU RATA, AICI: „REGELE JOCURILOR PE TELEFON” ARE, LA DOAR 26 DE ANI, SUPER-MAȘINI DE 1.000.000 €!)

Matei Stratan, ”meeting” nocturn

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe iubitul Mădălinei Ghenea într-un local de lux din zona Dorobanți, din Capitală, acolo unde tânărul afacerist a participat la o întâlnire discretă.

Iubitul frumoasei Mădălina Ghenea a organizat un ”meeting” nocturn într-unul dintre cele mai luxoase restaurante din cartierul milionarilor cu care este destul de familiarizat. Și asta pentru că se pare că este deținut chiar de celebrul său tată, ”Mr.Cash”. Timp de mai bine de o oră, într-o atmosferă destinsă și discretă, pentru că în local nu se mai afla nimeni altcineva, Matei Stratan împreună cu un prieten și trei tinere s-au delectat cu cele mai alese preparate culinare și au discutat amical, după toate probabilitățile, despre câteva afaceri pe care fiul lui ”Mr. Cash” le pune la cale. (NU RATA, AICI: MEGA-TELENOVELĂ AMOROASĂ ÎN FAMILIA MĂDĂLINEI GHENEA. MR. CASH A REÎNNODAT-O CU LAURA!)

Cele trei tinere cu care s-a întâlnit Matei Stratan părăsesc localul de lux din zona Dorobanți

La finalul întâlnirii, cele trei tinere cu care Matei Stratan a ținut ”ședința” au părăsit localul și s-au îndreptat, cu pași repezi, spre taxiul care le aștepta în fața restaurantului. La câteva minute distanță, după ce s-a despărțit de companioanele sale și după ce a achitat nota de plată, iubitul Mădălinei Ghenea, îmbrăcat la patru ace, așa cum îi stă bine unui afacerist de top, a părăsit și el localul, cu zâmbetul pe buze. Imediat după ce s-a urcat la volanul bolidului său de lux, Matei Stratan a demarat în trombă spre reședința sa.

La rândul său, bărbatul care a participat la discuții a plecat și el, nu înainte de a închide restaurantul. (NU RATA, AICI: PARTY-MARATON DE 4 ZILE LA NUBA BEACH CLUB CU FAT JOE, JA RULE, VALERON + O LISTĂ INCREDIBILĂ DE ARTIȘTI INTERNAȚIONALI!)

După ”meeting-ul” nocturn, Matei Stratan a ieșit zâmbitor din restaurant

Deține o avere fabuloasă!

În vârstă de 30 de ani, Matei Stratan provine dintr-o familie care are o avere estimată la 300 de milioane de euro. Familia avocatului deţine proprietăţi în Anglia, în Italia, dar şi în Iaşi şi Bucureşti. Iubitul Mădălinei Ghenea deține un parc auto impresionant, cu maşini de minimum 200.000 de euro bucata, dar şi un iaht cu valoare istorică, ancorat în Grecia. (NU RATA, AICI: ANDREEA ANTONESCU O PUNE LA PUNCT PE ANDREEA BĂLAN)

Matei Stratan si Mădălina Ghenea au avut parte de mai multe momente tensionate

Matei Stratan și Mădălina Ghenea, momente tensionate

În septembrie 2017, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, anunța că Mădălina Ghenea a decis să ia o ”pauză” în relaţia cu Matei Stratan. Cu trecerea timpului, ruptura părea se accentueze. “Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, scria Mădălina în noiembrie 2017, după ce ar fi aflat că partenerul ei ar avea o relație cu Lola Astanova, considerată cea mai sexy pianistă din lume.  (VEZI AICI: INDICIILE SEPARĂRII!)

În ianuarie 2018, Mădălina Ghenea a continuat cu mesajele din care răzbătea un amestec de gelozie și dezamăgire. “Viaţa mea este ca o comedie romantică. Singura diferenţă este că, în realitate, nu este vorba despre dragoste. Sunt doar eu, care râd la propriile glume”, a scris, în primă fază, fotomodelul. Iar pe 22 ianuarie a revenit. A publicat o fotografie cu profilul de Instagram al pianistei Lola Astanova, lângă care a adăugat și un comentariu: “Când tatăl copilului tău apreciază toate pozele unei alte femei”(CITEȘTE ȘI: GESTUL ULUITOR FĂCUT DE GIGI BECALI PENTRU UN ARBITRU DIN BIHOR)

În octombrie anul trecut, Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au ieşit în oraș, să ia o cină romantică. Seara a început perfect şi totul părea să fie bine între cei doi. În jurul orei 23:00 au plecat, s-au urcat în maşină, însă două străzi mai târziu s-au oprit brusc și au lăsat impresia că se ceartă. (TOATE DETALIILE AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...