Party-maraton de 4 zile la NUBA BEACH CLUB cu Fat Joe, Ja Rule, Valeron + o listă incredibilă de artiști internaționali!

Autor: I.D.
Publicat: 03/03/2019 | 22:23

Sezonul de vară se va deschide la Mamaia cu un mega-show nemaivăzut în România. Party-maraton de patru zile la NUBA BEACH CLUB cu Fat Joe, Ja Rule, Valeron și o listă incredibilă de alți artiști internaționali! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile acestui eveniment pe care nu aveți voie să îl ratați!

Odată cu venirea primăverii, se dă startul distracției și pentru sezonul estival. Turul de forță al celor patru zile de petrecere începe la NUBA BEACH CLUB, cel mai futurist club de pe litoral. Așa cum deja ne-am obișnuit, în local vor fi prezenți doar artiști cu greutate, pe care oricine dorește să-i vadă LIVE măcar o singură dată în viața. (Prinde oferta Telekom)

(NU RATA: MULTIMILIARDARA PARIS HILTON, MEGA-SHOW LA NUBA BUCUREȘTI!)

Stocul de “Armand de Brignac”, deja făcut!

Ja Rule, Fat Joe, Valeron, Gabriel Gueye sau Sylvain Armand sunt doar câțiva dintre “greii” care au confirmat că vor fi prezenți la NUBA BEACH CLUB. Lor li se vor alături și alți artiști internaționali. Distracția va fi, astfel, garantată. Nu trebuie, sub nicio formă, să ratați spectacolul care se anunță pe 27, 28, 29 și 30 aprilie! (3 luni cadou la Mobil5)

Party-maraton de 4 zile la NUBA BEACH CLUB cu artiști celebri

(CITEȘTE ȘI: E FABULOS! LICITAȚIE PENTRU ULTIMELE MESE LA CONCERTUL DERULO DIN NUBA MAMAIA)

Deschiderea sezonului de vară va fi grandioasă pentru că NUBA BEACH CLUB nu v-a dezamăgit niciodată. Începând cu 27 aprilie, stocul de șampanie fină, Armand de Brignac, deja făcut, așteaptă să fie lichidat. Lux opulent, piscine, vegetație cum doar la Ecuator mai găsești, fete frumoase, străini fără “arici” la buzunar, muzică și mâncare bună. Asta vă așteaptă în local! Aveți tot ce trebuie! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă garantează asta! (5 euro/luna și ai net NELIMITAT)

Pregătirile sunt pe ultima sută de metri. La deschidere va fi ceva grandios, vom asista la o adevărată paradă de celebrități. Unii artiști vor urca pe scenă, alții vor fi acolo doar pentru disctracție. Dar mulți dintre ei vor cânta. Vă garantăm! Ja Rule, Fat Joe și Valeron sunt doar câțiva dintre aceștia. (Net NELIMITAT la 5 euro) Deschiderea sezonului estival durează patru zile! Nu aveți voie să nu fiți prezenți la party-ul maraton pe care vi-l pregătește NUBA la Mamaia.

(NU RATA: NUBA DĂ STARTUL PETRECERILOR DE LA MALUL MĂRII CU SUPER RAPPERUL CRAIG DAVID)

Citește și...