Nuba dă startul petrecerilor de la malul mării cu super rapperul Craig David

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 14/06/2018 | 14:51

N-ai voie să lipsești de la mega-concertul de sâmbătă, 23 iunie de la Mamaia! Nuba Beach Club dă startul petrecerilor de la malul mării cu super rapperul Craig David. (Promotiile zilei la monitoare) Urmează o vară plină. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Inaugurat pe 28 aprilie, Nuba Beach Club a devenit, în timp record, lider pe litoral în materie de distracție și bun gust. Lux, fete frumoase, băuturi fine (printre care remarcăm celebrele șampanii Armand de Brignac) vegetație ca la Ecuator, piscine, muzică de categorie superioară și mâncare. Câteva dintre “ingredientele” care au transformat localul în cel mai futurist de la mare. (Reduceri mari la jocuri PC)

Nuba Beach Club a pregătit o surpriză pentru cei care îi trec, constant, pragul. Pe 23 iunie va avea loc un concert cu nu s-a mai văzut pe litoral. Se anunță un show de zile mari. Celebrul rapper Craig David va susține o reprezentație de milioane. De asemenea, urmează o vară plină de artiști internaționali, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, o să vă țină, așa cum v-a obișnuit, la curent cu toate noutățile.

La deschidere, starul internațional grec Antonis Remos a susținut un show incendiar la Nuba Beach Club și astfel s-a dat startul megaparty-urilor ce se vor întinde pe durata sezonului estival. La rândul său, Gianluca Vacchi, unul dintre cei mai cunoscuți DJ din lume, a ridicat lumea în picioare și a făcut un spectacol de zile mari. Patry-ul s-a încheiat reprezentația DJ-ul milionar Jean Roch. (CITEȘTE ȘI: CEL MAI SPECTACULOS MILIARDAR AL PLANETEI VA ATERIZA CU ELICOPTERUL LA NUBA!)

Dorian Popa și iubita sa, “pisicuța” Claudia, Cristina Șucu și soțul ei, Alexandru Ciocârlan, celebrul Bursucul de la Kanal D, Cosmin Natanticu, Anca Serea și Adi Sână, Ioana Grama, Ilie Năstase și Brigitte Sfăt sau Gina Pistol au fost doar câteva dintre vedetele prezente la inaugurare.

Au existat persoane care au venit la Nuba Beach Club cu… elicopterul. Doi dintre cei mai bogați oameni au ales să-și facă astfel apariția. Elicopterul a aterizat chiar în parcarea clubului. Imediat, masa lor s-a umplut cu șampanii scumpe. (VEZI AICI: EI SUNT CEI MAI ȘMECHERI DE PE LITORAL… AU ATERIZAT CU ELICOPTERUL LA NUBA!)

Doi dintre cei mai bogați oameni care au ales  ”Capitala distracției” și-au făcut apariția într-un mod de-a dreptul extravagant: Au aterizat cu elicopterul la Nuba.

Cine a realizat designul de la Nuba Beach Club

Nuba Beach Club are un design de cinci stele. Însă nu trebuie să mire pe nimeni deoarece poarta semnatura unui celebru arhitect român din New York, care după imagini pare că stie ce face. A făcut mai multe cluburi la New York, Miami, dar nu numai. (NU RATA: PARTY PÂNĂ ÎN ZORI NEMAIVĂZUT! DELIA A DANSAT PE MESE LA NUBA, ÎN MAMAIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...