Gestul uluitor făcut de Gigi Becali pentru un arbitru din Bihor: ”L-a trimis pe Luțu cu un pachet de bani și…”

Publicat: 03/03/2019 | 22:32

Gigi Becali a făcut un gest uluitor pentru un arbitru din județul Bihor, bolnav de cancer. Patronul FCSB-ului l-a ajutat cu o sumă importantă de bani, iar cel care a intermediat totul a fost Alexandru Boc, fost fotbalist la Rapid, Dinamo și Universitatea Craiova. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Mărinimia lui Gigi Becali nu mai este un secret pentru nimeni. Latifundiarul din Pipera a devenit cunoscut în întreaga țară pentru binele pe care l-a făcut celor neajutorați, ridicându-le casele pe care le-au luat apele, acoperindu-le costurile operațiilor de care aveau nevoie sau asigurându-se că beneficiază de tratamentul necesar într-o boală anume.

(VEZI AICI: MOMENTUL ÎN CARE GIGI BECALI DA 10.000 DE EURO LA COLINDATORI)

Lovit de cancer la doar 34 de ani

Recent, Gigi Becali a “lovit” din nou. Una dintre ultimele persoane pe care le-a ajutat patronul FCSB-ului este din județul Bihor. La doar 34 de ani, Lucian Știube, un arbitru foarte talentat, a fost lovit de cancer. Alexandru Boc nu a rămas impasibil și s-a implicat personal în acest caz. Fostul mare fotbalist a povestit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cum au decurs lucrurile.

Lucian Știube este un arbitru din județul Bihor, de liga a 4-a, de județ, care la 34 de ani a făcut un cancer. Toți colegii au încercat să-l ajute, au pus bani, după care m-au contactat să-l rog și pe Gigi Becali dacă poate să ajute. Le-am spus să facă o scrisoare către Gigi și să pună acolo și niște acte doveditoare ale bolii. La meciul cu Hermannstadt (n.r. partida a avut loc pe 11 februarie), de pe Arena Națională, m-am dus la Gigi în lojă, i-am spus despre ce este vorba și i-am dat lui Luțu plicul respectiv.

Și, spre surprinderea mea, după doar două zile m-a sunat Luțu și mi-a spus că șeful lui a aprobat. L-a trimis pe Luțu cu un pachet de bani și i-a virat arbitrului o sumă importantă în cont. Vă dați seama reacția lui Lucian, a părinților săi, a colegilor. Acum face tratament, iar banii primiți de la Gigi îl ajută foarte mult. Are la cap o operație, mai multe nu pot să spun”, a spus Alexandru Boc pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

(CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI A LUAT DECIZIA: ”MĂ CĂLUGĂRESC!” CÂND O VA FACE ȘI CE SE VA ÎNTÂMPLA CU AVEREA DE 400 DE MILIOANE DE EURO)

Cum a făcut avere Gigi Becali

Gigi Becali este patronul FCSB-ului și unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. După Revoluție, grație unui împrumut luat de la Gică Hagi și a banilor pe care i-a moștenit, a început să importe din Turcia, cu ajutorul unor TIR-uri, blugi, țigări și săpun. Apoi s-a axat pe imobiliare. A cumpărat pământ și l-a vândut la super-preț. În ediția 2017 a Top 300 Capital, Gigi Becali era cotat cu o avere de 400-500 milioane de euro.

(NU RATA: GIGI BECALI A DAT SPARGEREA LA BANCĂ, IAR NOI AVEM IMAGINILE ”FLAGRANTULUI”!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...