Gigi Becali a dat spargerea la bancă, iar noi avem imaginile ”flagrantului”!

Publicat: 19/11/2018 | 09:05

Gigi Becali este un milionar atipic și o demonstrează de câte ori are ocazia! Mai ceva ca o fabrică de bani, pentru că mereu are teancuri de bancnote după el, n-ai zice că a știut vreodată cum e să ajungi la fundul sacului. Dar iată că s-a întâmplat și asta! CANCAN.RO, site-ul nr, 1 din România l-a întâlnit în mijlocul unui proces de ”alimentare”, bucuros nevoie-mare. 

Gigi Becali a demonstrat de multe ori că e mai tare ca o bancă! A dat împrumuturi cu nemiluita, fără dobânzi și uneori chiar fără nicio așteptare că-și va mai vedea banii vreodată. Cândva, chiar se lăuda că și-a împrumutat prietenii cu 50 de milioane de euro. După ce a ieșit din închisoare, discreţia a fost primordială și dacă a făcut ceva, vreo donație, a făcut-o fără tam-tam. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!)

Dar nu vă imaginați că buzunarele latifundiarului sunt ca un sac fără fund. Se mai termină și la el lichiditățile, și merge ca orice muritor cu nevoi… la bancă. Așa l-a întâlnit și CANCAN.RO, site-ul nr, 1 din România. Însoțit de Luțu, omul lui de încredere, Gigi Becali a mers să scoată bani de la o bancă din Capitală de parcă pregătiseră jaful vieții lor. Luțu i-a asigurat traseul și la intrare, și la ieșire, iar Gigi Becali, cu un zâmbet larg de satisfacție – explicabil şi prin faptul că a pus mâna pe ”pradă” – a ieșit triumfător din bancă. (Cum câștigi bani rapid) 

(Citește și: GIGI BECALI A LUAT FOC ȘI PLEACĂ PE MUNTELE ATHOS) 

Inclusiv vestimentația aleasă de milionar pentru această ”misiune” a fost inedită față de cum am fost obișnuiți să-l vedem. Celebrul om de afaceri s-a îmbrăcat super lejer, într-un trening și adidași, iar pachetul cu bani scoși din bancă l-a cărat la subraț, într-o pungă de hârtie, ca nu cumva cineva să intuiască ce ţine acolo. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

A vrut să-și deschidă bancă

Cu mai bine de 10 ani în urmă, Gigi Becali depunea la BNR documentele prin care încerca să îşi înfiinţeze propria bancă, însă dosarul său a fost respins.

(Vezi aici: I-AU ȘTERS LUI GIGI BECALI O DATORIE DE 1,2 MILIOANE € LA ANAF! )

„Becali Bank” trebuia să se numească instituţia financiară pe care dorea să o înfiinţeze patronul Stelei, Gigi Becali. Potrivit regulamentului de autorizare a instituţiilor de credit, la constituirea unei bănci, BNR a analizat provenienţa fondurilor, precum şi transparenţa sursei fondurilor, aceste lucruri fiind, după presa vremii, principalele piedici pentru care „Becali Bank” n-a primit licenţa.

Cum a făcut Becali avere

Gigi Becali este patronul FCSB-ului și unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. Însă, înainte de Revoluție, situația sa era mult diferită față de cea din prezent. A absolvit Liceul Iuliu Maniu din București și, în primă fază, a lucrat ca lăcătuș-mecanic la ICCE, pe platforma Băneasa. Anul 1989 l-a prins lucrând ca paznic, la vane și robineți de la subsolul clădirii.

(VEZI AICI: OMUL CARE L-A PUS ÎN GENUNCHI PE GIGI LOCUIEŞTE ÎNTR-UN ANL DIN DRUMUL TABEREI ŞI… )

După Revoluție, grație unui împrumut luat de la Gică Hagi și a banilor pe care i-a moștenit, Becali a început să importe din Turcia, cu ajutorul unor TIR-uri, blugi, țigări și săpun. Ulterior, în 2008, a ajuns la o avere de 725 de milioane de euro. În 2005, Gigi Becali s-a înscris la Facultatea de Drept din cadrul Universității Ecologice, dar doi ani mai târziu s-a retras, după ce s-a implicat activ în politică.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...