VIDEO EXCLUSIV. Imagini incredibile cu bărbatul care i-a luat Steaua milionarului din Pipera. Omul care l-a pus în genunchi pe Gigi Becali locuieşte într-un ANL din Drumul Taberei şi… Întreaga Românie îl cunoaşte, dar puţini ştiu povestea lui

Publicat: 11/12/2017 | 00:00

Florin Talpan este omul care l-a îngenuncheat pe Gigi Becali, făcându-l pe latifundiar să piardă marca Steaua, însă financiar nu stă chiar atât de bine. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini incredibile, în exclusivitate, cu blocul ANL în care stă Florin Talpan. Aflat în Drumul Taberei, imobilul este unul cât se poate de obişnuit, ba chiar am putea afirma că nu arată prea bine. (CITEŞTE ŞI: Piţurcă cere intervenţia DNA în războiul Becali-CSA: "Să se afle adevărul")

Florin Talpan a ajuns seara acasă, încărcat cu diverse cumpărături, după cum vedeţi în imaginile pe care CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, le publică în exclusivitate.

Juristul CSA are un apartament de două camere în blocul ANL din Drumul Taberei, el dobândind imobilul în 2014, după divorţul de soţie. Talpan a cerut la partaj ca apartamentul să îi rămână lui, lucru care s-a şi întâmplat. „Admite cererea. Atribuie beneficiul contractului de închiriere către reclamant. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sector 6 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică azi, 12.05.2014”, se arată în decizia instanţei.

Nici declaraţia de avere a lui Talpan nu e prea stufoasă, juristul CSA mai având, în afară de imobilul din Drumul Taberei, o casă în comuna Vârfu Câmpului, din judeţul Botoşani. Talpan mai are un autoturism Volkswagen, fabricat în 2008, pe care l-a luat în leasing şi are de achitat două credite, unul scadent în 2018, de 24.000 de euro şi altul scadent în 2024, de 69.554 de euro.

Acesta este blocul ANL în care locuieşte Florin Talpan
Acesta este blocul ANL în care locuieşte Florin Talpan

Veniturile lui Talpan sunt reprezentate de salariul pe care îl încasează ca jurist al CSA, de 61.952 de lei anual, la care se adaugă norma de hrană, de 11.488 de lei. După cum vedeţi, nimic spectaculos, pentru un om care se luptă în instanţă cu latifundiarul Gigi Becali, care are o avere estimată de revista Capital la 400-500 de milioane de euro! (CITEŞTE ŞI: Gigi nu mai crede în jucătorii lui Dică: „Cu echipa asta…!”)

Talpan îi administra în 2014 o înfrângere dureroasă în instanţă lui Becali

Florin Talpan îl învingea în decembrie 2014 pe Gigi Becali într-un proces foarte important pentru latifundiar, cel legat de marca Steaua. Talpan obţinea în instanţă o decizie irevocabilă, în urma căreia Gigi Becali pierdea marca Steaua.

Ulterior, Gigi Becali a fost obligat să schimbe numele echipei pe care o patronează în FCSB, însă nici acest lucru nu l-a mulţumit pe Talpan, juristul CSA considerând că denumirea creează confuzii.

A pierdut un singur proces contra lui Becali

Juristul CSA a contestat în instanţă denumirea aleasă de Becali pentru echipă, FCSB, însă a pierdut procesul. Decizia nu este, însă, definitivă. „Respinge contestaţia ca neîntemeiată. Obligă contestatoarea la 21.510 lei cheltuieli de judecată către intimata Fotbal Club FCSB SA. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică de azi, 05.10.2017, se arată în decizia instanţei.

„Vom ataca în justiţie dacă vor alege o denumire a cărei prescurtare va fi tot FCSB. De ce? Fiindcă va întreţine o confuzie în tot acest diferend pe care îl avem şi nu e normal. Vom ataca în justiţie şi va urma un nou proces dacă iniţialele clubului vor fi FCSB”, declara Florin Talpan înainte de a deschide şi acest proces cu Becali.

Piţurcă l-a numit „Omul Anului 2016”

Fostul selecţioner al naţionalei şi totodată legendă a Stelei, Victor Piţurcă, l-a lăudat la începutul anului 2017 pe Talpan pentru bătălia dusă în instanţă cu Becali, numindu-l „Omul Anului 2016”. Talpan îl obligase în 2016 pe Becali să schimbe denumirea echipei pe care o patronează. „Eu cred că un mare merit îl are domnul Talpan, care a reuşit să facă lumină. E Omul Anului 2016! Am aflat că i s-au pus piedici din mai multe părţi. Dacă nu ai sigla Stelei pe piept şi ai altă siglă, atunci nu mai există Steaua. Suporterii ştiu asta şi nu mai vin la meciuri”, declara Victor Piţurcă la Dolce Sport. (VEZI ŞI: VIDEO EXCLUSIV. Piţi şi-a ”alergat” nepotul prin pădure!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...