VIDEO EXCLUSIV. Piţi şi-a ”alergat” nepotul prin pădure!

Publicat: 27/11/2017 | 00:00

Victor Piţurcă se înţelege de minune cu nepotul său, Victorio, pe care l-a "alergat" prin pădure. Cei doi petrec foarte mult timp împreună şi adoră să facă sport. Merg, constant, la jogging şi duc o viaţă sănătoasă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu cei doi, la "lucru". (CITEŞTE ŞI: S-au aliniat planetele pentru prezentatoarea TV. Ştirista de la DIGI24 l-a ”strivit” pe Piţurcă Jr.! Vă prezentăm şi dovada filmată…)

Fostul selecţioner a legat o relaţie specială cu nepotul său, Victorio. Cei doi se înţeleg de minune şi merg împreună la diverse activităţi. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit într-o pădure de la marginea Capitalei, în timp ce se întorceau de la jogging.

Victor Piţurcă şi Victorio au alergat câteva zeci de minute prin pădure, după care s-au retras, agale, spre maşina fostului antrenor al echipei naţionale. Pe drum, cel poreclit “Satana” a discutat în permanenţă la telefonul mobil. Apelul a fost, probabil, unul important dacă ţinem cont că “Piţi” a afişat o mină serioasă pe durata conversaţiei. (VEZI AICI: Ginerele antrenorului era de faţă, la terasă, în timp ce… ”Cancelarul” lui Gigi Becali a pus ochii pe fiica lui Victor Piţurcă!)

În timpul „escapadei” sportive Victor Piţurcă a purtat o pereche de pantaloni de trening cu însemnele echipei naţionale, al cărei selecţioner a fost în trei perioade. „Satana” şi nepotul său au ajuns la pădure cu maşina antrenorului, însă Victorio a fost cel care a condus-o. 

“Satana” ar face, zilnic, 1.000 de abdomene

Victor Piţurcă este cunoscut ca o persoană care nu-şi neglijează silueta. Face zilnic, acasă, abdomene şi alte exerciţii care să-l menţină într-o formă fizică bună. De altfel, antrenorul şi-a făcut şi o minifermă la Brăneşti, ca să fie sigur că legumele pe care le mănâncă nu conţin chimicale. “Piţurcă e activ şi, cel mai important, face 1.000 de abdomene în fiecare zi. Munceşte foarte mult, nu-i place să stea degeaba”, a dezvăluit Mircea Sandu, fost preşedinte la FRF. (CITEŞTE ŞI: Se respectă! Doamna Piţurcă a dat fuga la Exchange ca să meargă la…)

Acest stil de viaţă pare că vrea să-l impună Victor Piţurcă şi nepotului său, Victorio. Care are multe de învăţat de la fostul selecţioner al echipei naţionale. Ajuns la 61 de ani, “Satana” are o formă fizică de invidiat şi este un profesor excelent pentru fiul fratelui său în ceea ce priveşte silueta. Iar dacă mai ţinem cont că “şedinţele” sunt oferite gratuit de Victor Piţurcă, putem spune că Victorio a dat lovitura din toate punctele de vedere. (NU RATA: IMAGINILE CARE VOR DA FOC FOTBALULUI DIN ROMÂNIA! CANCAN.ro a filmat o ÎNTÂLNIRE SECRETĂ la o zi după ce Piţurcă a anunţat că susţine Armata în războiul cu Becali. Şi-au făcut planul ca să-i ia Steaua lui Gigi?!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...