IMAGINILE CARE VOR DA FOC FOTBALULUI DIN ROMÂNIA! CANCAN.ro a filmat o ÎNTÂLNIRE SECRETĂ la o zi după ce Piţurcă a anunţat că susţine Armata în războiul cu Becali. Şi-au făcut planul ca să-i ia Steaua lui Gigi?!

Publicat: 13/01/2017 | 23:11

La nici 24 de ore după ce Victor Piţurcă a declarat că "Steaua a fost furată" şi că "a venit timpul ca Gigi Becali să plătească pentru toate astea", CANCAN.RO a obţinut imaginile care vor arunca în aer fotbalul românesc: "Piţi" s-a întâlnit, în taină, cu multimilionarul Viorel Păunescu şi cu proaspăt retrasul din fotbal, Ciprian Marica, în ceea ce pare a fi scenariul pentru recuperarea şi relansarea Stelei.

Joi seară, Victor Piţurcă a anunţat că doreşte să se implice în proiectul noii echipe a CSA şi pare că deja a trecut la acţiune, întâlnindu-se cu cel care a finanţat Steaua până la preluarea acesteia de către Gigi Becali, Viorel Păunescu, şi cu fostul fotbalist Ciprian Marica.

„Nu trebuie să ne mulţumim cu echipă în liga a 4-a. Trebuie să revină în prima ligă pentru că de acolo a fost furată. Eu o să pun pe tapet acest lucru pentru că oricum nu am ce face. O să-i bat la cap şi pe alţii să se implice”, a declarat Victor Piţurcă la DolceSport şi se pare că antrenorul a şi trecut la treabă.

Cunoscut ca un om de acţiune, la numai o zi de la aceste declaraţii, Piţurcă a ieşit la restaurant cu omul de afaceri Viorel Păunescu şi Ciprian Marica. Zâmbitor şi îmbrăcat impecabil, Piţurcă a dat impresia că are un plan bine pus la punct, în momentul în care şi-a luat „la revedere” de la cei doi lăsând senzaţia că vor urma şi alte întâlniri şi că acesta este doar începutul unui proiect.

„Trebuie să facem totul ca această echipă să existe. Eu cred că un mare merit îl are domnul Talpan, care a reuşit să facă lumină. E omul anului 2016. Am aflat că i s-au pus piedici din multe părţi. Dacă nu ai sigla Stelei pe piept şi ai altă siglă, atunci nu există Steaua. Suporterii ştiu asta şi nu mai vin la meciuri. Dacă s-a decis că echipa lui Becali nu are dreptul de a juca în Liga 1, atunci clubul Armatei ar trebui să fie înscris imediat în prima divizie. Trebuie ca Armata să-şi facă repede echipă.  Eu îmi doresc ca Steaua să redevină a suporterilor. Nu mai e a suporterilor de când a venit Becali”, a susţinut Victor Piţurcă, acuzându-l pe Gigi Becali pentru situaţia în care a ajuns Steaua.

Victor Piţurcă s-a întâlnit cu Viorel Păunescu şi Ciprian Marica, părând să pună la punct scenariul pentru recuperarea Stelei de la Gigi Becali
Victor Piţurcă s-a întâlnit cu Viorel Păunescu şi Ciprian Marica, părând să pună la punct scenariul pentru recuperarea Stelei de la Gigi Becali

„O parte din vină o am şi eu pentru că l-am adus la Steaua şi apoi nu mai puteam să antrenez de el! Cu un astfel de om nu poţi să antrenezi. Acum el face echipa, schimbările şi transferurile. Becali şantajează oamenii pe care îi aduce la Steaua, îţi doreşti să antrenezi Steaua şi accepţi multe. La un moment dat nu mai poţi şi îţi dai demisia. Cred că a venit timpul ca Gigi să plătească pentru toate astea”, a precizat Piţurcă.

A finanţat Steaua înaintea lui Gigi Becali!

Viorel Păunescu este unul dintre cei mai bogaţi oameni din România (mult mai bogat astăzi poate chiar şi decât Gigi Becali) şi cu siguranţă ar putea să susţină financiar un proiect al unei noi echipe Steaua condus de Piţurcă. Omul de afaceri, care este poate cel mai respectat om din fotbalul românesc, un adevărat lord, dispune şi de lichidităţi, având în vedere că, în trecut, i-a vândut lui Dan Adamescu acţiunile pe care le deţinea la hotelul Intercontinental şi la hotelul REX Mamaia, dar nu numai. Aşa cum se conturează „schema organizatorică” la noua Steaua (cea a Armatei), „Piţi” ar putea fi manager general, funcţie pe care a avut-o în trecut şi la „Universitatea Craiova”, iar Marica şi-ar găsi şi el loc în conducerea echipei.

De altfel, Marica şi Viorel Păunescu sunt extrem de apropiaţi. Fostul fotbalist a închiriat de la „nea Viorel” celebrul restaurant de pe plaja milionarilor din Mamaia, renumita Caelia, aflată în proprietatea omului de afaceri. Tot acolo, Viorel Păunescu deţine şi cel mai luxos bloc de pe litoral, unde bogaţii României şi-au cumpărat sau închiriat apartamente mai ceva ca la Monte Carlo!

Înainte ca Gigi Becali să preia Steaua, echipa a fost finanţată de Viorel Păunescu, care era şi Bossul suprem. După tranzacţie, Viorel Păunescu şi Victor Piţurcă au deţinut o perioadă un procent mic de acţiuni la Steaua.

Prieteni în trecut, Gigi Becali şi Victor Piţurcă s-au certat de mai multe ori, în principal din cauza relaţiei profesionale dintre cei doi, până când au ajuns să rupă definitiv orice legătură. Piţurcă l-a acuzat pe Becali că l-a „turnat” şi că a fost condamnat din cauza lui: „Când eu am plecat de la Steaua am terminat relaţia cu Gigi Becali. Am mai făcut greşeala să semnez precontractul ăla şi apoi m-a turnat fără nicio problemă. A venit şi a recunoscut el ce a făcut. Nu l-a mai interesat de mine, de Teia Sponte, de altceva. Ne-au condamnat ăia ca pe nimic. Şi eu am semnat un precontract, vezi Doamne, că a cumpărat un teren. Eu nu am mai avut tangenţă cu el şi nici nu vreau să mai am. Nu voi mai colabora niciodată cu el”, declara Piţurcă la DolceSport în luna septembrie a anului trecut.

Citește și...