Ginerele antrenorului era de faţă, la terasă, în timp ce… ”Cancelarul” lui Gigi Becali a pus ochii pe fiica lui Victor Piţurcă!

Publicat: 02/07/2017 | 12:31

După ce a luat masa cu fratele şi soţul ei, Claudia Piţurcă a dat peste Ionuţ Luţu la ieşirea dintr-un restaurant. Aşa cum procedează de regulă, ”cancelarul” lui Gigi Becali a “măsurat-o din priviri” pe fiica fostului selecţioner chiar sub privirile bărbatului acesteia. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Claudia Piţurcă are o relaţie apropiată cu fratele ei, Alexandru. Când timpul le permite, cei doi obişnuiesc să iasă împreună în oraş. La fel s-a întâmplat şi zilele trecute. Doar că la întâlnire a luat parte şi Mihai Naboiu, cel cu care fata fostului selecţioner al echipei naţionale s-a căsătorit în urmă cu patru ani. Aceştia au ales să meargă la un local de lux din Capitală, unde au discutat despre diverse lucruri. Atmosfera a fost una destinsă aşa cum se poate observa din imaginile obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

După un timp, Claudia şi Mihai au fost “loviţi” de foame. Au cerut meniurile şi şi-au comandat ce le-a poftit inima. Cât timp cei doi au mâncat, Alex, care nu a cerut nimic, a preferat să vorbească la telefon şi să mai intervină, ocazional, în discuţiile dintre cei doi soţi. Primul care a părăsit localul a fost fiul lui Victor Piţurcă. Acesta s-a întâlnit cu un amic, cu care s-a salutat şi s-a întreţinut preţ de câteva secunde. La scurt timp, Claudia şi Mihai au plecat şi ei din restaurant. Iar, la ieşire, surpriză! (VEZI AICI: Alex a renunţat la Iulia Pârlea şi… Piţi Jr. o ”vânează” de două luni pe ”Regina Instagramului”, dar ea se lasă greu!)

Pe terasa se afla Ionuţ Luţu alături de mai mulţi prieteni. Claudia l-a văzut imediat şi a început să zâmbească, semn clar că se cunosc de ceva vreme şi au o relaţie aparte. ”Cancelarul” lui Gigi Becali nu s-a lăsat nici el mai prejos. Şi, extrem de jovial, a “măsurat-o din priviri” pe fiica fostului selecţioner al echipei naţionale. Aşa cum face, de altfel, cu fiecare femeie care îi iese în cale. S-a uitat preţ de câteva secunde la Claudia, după care a purtat un scurt dialog cu ea.

La întreaga scenă a asistat Mihai Naboiu care nu a rezistat prea mult pe terasă şi a preferat să se retragă. A fost prins din urmă de soţia sa, care venea într-un suflet, dar cu zâmbetul pe buze. Semn clar că revederea cu Ionuţ Luţu a binedispus-o. Claudia şi Mihai s-au îndreptat, apoi, spre maşina care era parcată în apropierea localului unde au luat masa pentru a pleca, probabil, spre casă. (CITEŞTE ŞI: Ce a făcut Victor Piţurcă de ziua fiului său Edan. Vica Blochina a fost deranjată: „Nu sunt de acord deloc”)

Citește și...