Bianca a început să îndesească întâlnirile nocturne cu fiul ministrei de la Fonduri Europene. Bozo i-a ”ținut de urât” la LOFT în lipsa lui Bodi!

Publicat: 03/03/2019 | 22:22

Avem filmările care probează totul! Bianca Drăgușanu a început să îndesească întâlnirile nocturne cu Răzvan Plumb, cunoscut în lumea mondenă drept “Bozo”. În lipsa lui Alex Bodi, fiul ministresei de la Fonduri Europene i-a ”ținut de urât” superbei blondine, la LOFT. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția, vineri seară, într-unul dintre cele mai vestite cluburi din Capitală, unde vedeta a ales să se distreze alături de câteva prietene. În cea mai sexy ținută posibilă, care i-a pus în evidență formele de-a dreptul răvășitoare, iubita lui Alex Bodi a întors toate privirile de cum a pășit în local, unde amica sa, Adelina Nica, își serba ziua de naștere.

(VEZI AICI: IUBITUL BIANCĂI DRĂGUȘANU A FĂCUT SENZAȚIE LA NUBA CU O ”ARMATĂ” DE DOM PERIGNON! NOTA DE PLATĂ A FOST…)

Au făcut spectacol pe ringul de dans

După câteva minute în compania prietenelor, Bianca Drăgușanu s-a “anturat” cu Răzvan, fiul Rovanei Plumb, ministrul Fondurilor Europene. Cei doi au petrecut împreună aproximativ două ore. Au dansat, au discutat și s-au simțit perfect. Au avut parte de o noapte de nota 10. De precizat că, pe tot parcursul serii, blondina a etalat o formă de invidiat și s-a dezlănțuit pe ritmurile muzicii.

Bianca Drăgușanu a înnebunit LOFT-ul cu mișcările ei senzuale. Nu-i de mirare că toți bărbații prezenți în club au sorbit-o din priviri pe vedetă. Prezentatoarea TV a avut, însă, ochi doar pentru Bozo, cel care i-a ”ținut de urât” în lipsa lui Alex Bodi, care se afla la Mediaș. Cert este că între cei doi pare că s-a format o relație de prietenie, care cu greu poate fi ruptă pe viitor.

Bozo și Bianca Drăgușanu s-au distrat de minune la LOFT

(CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU LOCUIEȘTE ÎNTR-UN PALAT. ALEX BODI ÎI PUNE TOTUL LA PICIOARE)

Bozo, un tânăr pe placul blondinei

În concluzie, Bianca Drăgușanu a început să îndesească întâlnirile nocturne cu Răzvan Plumb, cei doi neaflându-se la prima “abatere”. La mijlocul lunii ianuarie, cei doi s-au distrat de minune tot la LOFT, când blondina a dansat în cele mai incitante moduri cu putință. Atunci, la masa lor, ospătarii au adus, în repetate rânduri, mai multe sticle scumpe de băutură.

Bianca Drăgușanu are toate motivele să-l țină aproape pe Răzvan Plumb. Pentru că Bozo nu este deloc un tip conflictual, nu a făcut niciodată probleme în cluburi, este un băiat finuț, cu mult bun simț și, cel mai important, știe să se și distreze. Mărturie în acest sens stau cele mai recente imagini obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Bianca Drăgușanu, relație cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să se despartă la sfârșitul anului trecut, dar, la scurt timp, s-au împăcat. Acum formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

Se văd din luna august, iar atunci, Bianca se afla într-o pauză cu Tristan Tate și tot încerca să scape de el, pentru că acesta nu ar fi fost decât un bărbat care căuta femei pentru videochat, imatur, care nu știa să-și asume lucrurile la adevărata lor importanță. Bodi îi trimitea flori, o respectă și îi vorbea frumos, cum trebuie să fie tratată orice femeie, în fond”, a dezvăluit, recent, o sursă din anturajul superbei blonde. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI ÎȘI DORESC UN COPIL! ”EL VREA UN BĂIEȚEL”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)