Iubitul Biancăi Drăgușanu a făcut senzație la NUBA cu o ”armată” de Dom Perignon! Nota de plată a fost…

Autor: I.D.
Publicat: 07/12/2018 | 22:48

Mega-petrecere în lumea bună a Capitalei. Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu, a împlinit frumoasa vârstă de 34 de ani. Așa cum era de așteptat, tânărul afacerist a organizat un super-party, într-un renumit club de fițe din București. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini unice de la petrecerea aniversară a iubitului celebrei blonde. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)  La masa lor s-au revărsat valuri de șampanie scumpă. (CITEȘTE ȘI: ROMÂNCA NE-A DEZVĂLUIT CE S-A ÎNTÂMPLAT LA MEGA-PARTY-UL PRIVAT DIN DUBAI)

Petrecere de cinci stele, în NUBA, de ziua iubitului Biancăi Drăgușanu. Pentru a celebra cum se cuvine împlinirea celor 34 de ani, Alex Bodi – tânărul alături de care frumoasa blondă și-a găsit fericirea după despărțirea de Victor Slav, dar și după relația pe care a avut-o cu Tristan Tate – și-a strâns toți prietenii în cel mai exclusivist club din București, NUBA, unde a organizat o mega-petrecere.(Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)  Joi seara, totul a fost la superlativ. Dovadă stau și imaginile care au ajuns în posesia CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

O notă de peste 10.000 de euro

Potrivit unei surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), Alexandru Nicolae Bodi, așa cum e trecut în buletin iubitul Biancăi,  și-a tratat invitații cu cele mai rafinate băuturi. Ospătarii au adus, în repetate rânduri, mai multe sticle prețioase. Mai exact, pe parcursul petrecerii, Alex a comandat 15 șampanii Dom Perignon Brut și Rose, dar și un “balaur” de 3 litri, Dom Perignon Jeroboam. Nici nu-i de mirare că nota de plată pe care iubitul blondinei a achitat-o a fost una de-a dreptul colosală. Pentru valurile de șampanie care s-au revărsat de ziua lui în NUBA, Alex Bodi ar fi scos din buzunar peste 10.000 de euro, a susținut sursa citată. (NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU GERARD DEPARDIEU ÎN ROMÂNIA)

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au distrat la maximum și au dansat frenetic pe acordurile muzicii, alături de invitații lor. Mai mult decât atât, Alex Bodi și focoasa blondină au arătat tuturor cât de îndrăgostiți sunt unul de celălat. Nu de puține ori, cei doi au fost protagoniștii unor momente tandre. Alex și Bianca s-au sărutat și s-au îmbrățișat cu multă dragoste, în văzul tuturor. (CITEȘTE ȘI: CE AU ÎMPĂRȚIT DE FAPT EX-FOTBALISTUL LUI GIGI BECALI & FOSTA SOȚIE)

Alex Bodi, mega-party în NUBA de ziua lui

”Datoria unui bărbat este să cucerească”

“Este o relaţie normală. Nu putem să o vedem diferit. Amândoi (n.r.: Răspunsul la întrebarea: «Cine a făcut primul pas?»). Datoria unui bărbat este să cucerească. Acum, vede el dacă reuşeşte. (…). Bine, au vorbit mult (n.r.: Bianca cu copiii lui). (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) Da, am coincis câteva ore (n.r.: el cu Sofia). Chiar s-au înţeles bine. Biancăi îi plac copiii, n-ar avea de ce să nu se înţeleagă. (…). E prea devreme (n.r. să facă un copil)”, a declarat Alex Bodi în cadrul unei emisiuni.

Cum a început relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

“Bianca și Bodi se întâlnesc, iau deseori masa împreună și el o respectă foarte mult. Se văd din luna august, iar atunci, Bianca se afla într-o pauză cu Tristan Tate și tot încerca să scape de el, pentru că acesta nu ar fi fost decât un bărbat care căuta femei pentru videochat, imatur, care nu știa să-și asume lucrurile la adevărata lor importanță.(Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Bodi îi trimitea flori, o respectă și îi vorbea frumos, cum trebuie să fie tratată orice femeie, în fond”, dezvăluia, în urmă cu mai multe luni, o sursă din anturajul superbei blonde.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat.
Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare.
La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea. (NU RATA, AICI: HAGI L-A PEDEPSIT PE FOTBALISTUL ACUZAT DE HĂRȚUIRE! ”REGELE” A DECIS SĂ…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...