Românca ne-a dezvăluit ce s-a întâmplat la mega-party-ul privat din Dubai: ”Am fost pe iaht cu Hamilton, Akon și …”

Autor:
Publicat: 06/12/2018 | 22:49

După ce v-a dezvăluit că sexy-orădencele Ramona și Anamaria l-au ”scos în decor” pe renumitul pilot de Formula 1 Lewis Hamilton, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, revine cu amănunte picante din culisele mega-party-ului dat în cinstea sportivului care tocmai câștigase Grand Prix-ul de la Abu Dhabi. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Ramona ne-a povestit cum s-a derulat petrecerea care a avut loc pe un super-iaht, în Dubai. (CITEȘTE ȘI: ROMÂNCELE CARE L-AU FĂCUT KO PE MAYWEATHER L-AU ”SCOS ÎN DECOR” ȘI PE FAIMOSUL HAMILTON!)

Ramona, una dintre sexy-orădencele despre care, în trecut, v-am relatat că l-au „fermecat” pe celebrul campion de box Floyd Mayweather, a reușit, în urmă cu câteva zile, să stârnească și admirația pilotului britanic. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Blondina și prietena ei Anamaria s-au numărat printre tinerele care au participat la mega-party-ul privat, organizat în cinstea vestitului pilot, după ce acesta a ocupat prima poziție a podiumului la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi.

Atrăgătoarea tânără din Oradea a făcut mărturisiri spumoase, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. Ramona ne-a dezvăluit ce s-a întâmplat la grandiosul eveniment care a avut loc pe un iaht, în Dubai, unde mai mulți actori și cântăreți celebri de peste Ocean s-au delectat cu cele mai scumpe băuturi, dar și cu cele mai rafinate preparate culinare. (NU RATA, AICI: ELE SUNT ROMÂNCELE CARE L-AU FĂCUT KO PE MAYWEATHER)

Ramona, alături de actorul King Bach

”După ce a câștigat Marele Premiu de la Abu Dhabi, s-a organizat o petrecere în cinstea lui Hamilton. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) A fost petrecerea lui privată, a sărbătorit victoria. Am fost pe iaht cu Hamilton, Akon și Tyga. La party au participat doar persoane celebre, actori și cântăreți americani, printre care s-a numărat și renumitul comedian King Bach. Lewis este un super om, deschis și prietenos”, a mărturisit Ramona, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Ramona l-a cucerit pe Lewis Hamilton

Fosta polițistă de fontieră face ravagii în Dubai

Ramona, focoasa blondină care face ravagii printre bărbații celebri, s-a născut în 9 noiembrie 1989, în Oradea. În 2011, Ramona a absolvit Facultatea de Științe Economice din Oradea și a lucrat apoi, timp de cinci ani, în Ministerul de Interne, după cum ea ne-a dezvăluit. Ulterior, cariera Ramonei a primit un nou impuls. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

 ”Am 28 de ani, sunt consultant de vânzări în domeniul imobiliar în Dubai.  În România, am lucrat cinci ani în Ministerul de Interne”ne-a spus Ramona, în urmă cu câteva luni.

 Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)