Ele sunt româncele care l-au făcut KO pe Mayweather

Publicat: 09/10/2018 | 09:35

Americanul Floyd Mayweather, multiplu campion mondial și promotor de box profesionist, a fost făcut „K.O.” de două românce focoase, într-un renumit club din Dubai.(Super oferta de angajare) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini uluitoare cu cele două frumuseți care l-au „zăpăcit de cap” pe celebrul boxer, dar și detalii incredibile despre ele. Ce s-a întâmplat în Dubai nu a rămas în Dubai! (CITEȘTE ȘI: FILMĂRI +18 CU IUBITA SECRETĂ A MUSCULOSULUI DE LA EXATLON)

Aflat pentru câteva zile în Dubai, orașul preferat de miliardarii lumii, Floyd Mayweather a fost cucerit de două românce focoase. Cele două frumuseți l-au însoțit pe renumitul campion mondial peste tot pe unde acesta a mers în fabuloasa metropolă. (Cât câștigi dacă faci videochat?)  

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii picante despre cele două tinere care au reușit să-l zăpăcească de cap pe vestitul sportiv. (NU RATA, AICI: RĂZVAN BOTEZATU A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ CU UN PUMN DE PASTILE!)

Anamaria și Ramona sunt cele două românce care au avut grijă ca uriașul campion să fie tratat ca un veritabil șeic în scurta vizită pe care acesta a făcut-o în Dubai. Și, așa cum era de așteptat, tinerele care arată de-a dreptul fermecător au reușit să-i capteze întreaga atenție celebrului boxer.

Într-un scurt video pe care una dintre tinere  l-a postat pe unul dintre conturile ei de pe o rețea de socializare, renumitul sportiv, care deține titlul de campion mondial la cinci categorii, a ținut să transmită un scurt mesaj pentru fanii din România. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) Mai mult decât atât, cele două românce, Anamaria și Ramona au fost lăsate cu gura căscată de accesoriile de sute de mii de dolari pe care a ales să le poarte campionul. Totuși, cele două bombe sexy nu au fost eclipsate de bijuteriile lui Floyd Mayweather.(CITEȘTE ȘI: SEXY-ALINKA S-A COMBINAT CU PRIMARUL CASANOVA?!)

Ramona, una dintre româncele care l-au făcut KO pe Mayweather

Cine sunt cele două românce?

Anamaria s-a născut pe data de 13 martie 1989, în Oradea. În urmă cu aproximativ trei ani, tânăra care a reușit să-l cucerească pe marele boxer a decis să părăsească plaiurile natale și s-a stabilit în Dubai, în căutarea succesului mult visat. De câteva luni, Anamaria lucrează pentru o renumită firmă din Emiratele Arabe Unite, în poziția de consultant de vânzări.(Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) 

Ramona, focoasa blondină care i-a ținut și ea companie lui Floyd Mayweather, s-a născut pe data de 9 noiembrie 1989, tot în Oradea. În 2011, focoasa blondina a absolvit studiile la Facultatea de Științe Economice din Oradea.

Din câte se parte, la scurt timp după ce prietena ei a decis să se mute din România, Ramona i-a urmat exemplul și a încercat să dea marea lovitură în orașul preferat de miliardarii lumii. (NU RATA, AICI: EL E CEL MAI NOU MULTIMILIONAR AL ROMANIEI! A DAT UN “MEGA-TUN” DE 550 MIL. $)

Ele sunt româncele care l-au făcut KO pe Mayweather

Floyd Joy Mayweather Jr, campion mondial la cinci clase de greutate

Floyd Joy Mayweather Jr. s-a născut pe 24 februarie 1977. Este boxer și promotor american de box profesionist. A concurat din 1996 până în 2007 și 2009 până în 2015 și a revenit cu o singură luptă în 2017. În timpul carierei sale, a deținut mai multe titluri mondiale, în cinci clase de greutate și campionatul de linie în patru clase de greutate. Mayweather s-a retras cu un record neînvins. El este numit adesea cel mai bun boxer defensiv din istorie, fiind de asemenea cel mai exact puncher de la existența CompuBox, având cel mai mare raport plus-minus din istoria boxului. (CITEȘTE ȘI: IUBITUL ELENEI UDREA, MESAJ CUTREMURĂTOR CU BEBELUȘUL ÎN BRAȚE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...