Sexy-Alinka s-a combinat cu primarul Casanova?!

Publicat: 07/10/2018 | 23:07

Alina Crișan, fosta componentă a trupei ASIA, a făcut numeroase victime printre masculii din showbiz, iar acum s-ar fi apropiat de Cătălin Cherecheș, cunoscut în lumea mondenă drept primarul Casanova. (Super oferta de angajare) În vârstă de 40 de ani, bărbatul s-a iubit în trecut cu handbalista Ada Nechita și le-a curtat, fără succes, pe EBA, Simona Gheorghe sau Mihaela Rădulescu. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detalii despre noua posibilă „combinație”.

La 34 de ani, Alina Crișan i-a „bifat” pe unii dintre cei mai “apetisanți” bărbați din showbiz-ul românesc. A avut iubiţi celebri, cei mai cunoscuţi dintre ei fiind Alex Piţurcă (2003-2007), Dan Leasă (2008), Codin Maticiuc (2009) şi Mihai Radu (2014). Una dintre ultimele ei relaţii a fost cu DDY Nunes, faimosul rapper belgiano-portughez care a “spart” topurile muzicale din România.

Recent, conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, sexy-Alinka ar fi început o poveste de dragoste cu Cătălin Cherecheș, edilul din Baia Mare. Acesta din urmă este cunoscut pentru nenumăratele sale cuceriri. Și-ar fi format o pasiune pentru femeile celebre, curtându-le, în trecut, pe Elena Băsescu, Simona Gherghe, Adreea Bălan sau Mihaela Rădulescu. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

O relație pe repede-înainte?!

A fost refuzat, însă, de fiecare dată. Dar a avut și succese, ca, de pildă, în cazul Adei Nechita, una dintre cele mai frumoase handbaliste, pe care a reușit, după mai multe încercări, să o cucerească. Cei doi s-au despărțit, însă, după mai multe luni de relație. (CITEȘTE ȘI: ALINA CRIŞAN, EVACUATĂ DIN CASĂ DE PROPRIETARUL GHEORGHE HAGI, PENTRU DATORII LA CHIRIE DE 10.000 EURO!)

Primarul Casanova nu a dezarmat și ar fi “atacat” la o altă blondă celebră, Alina Crișan. Ex-componenta trupei ASIA ar fi răspuns pozitiv avansurilor și, în prezent, cei doi ar forma cel mai recent cuplu din showbiz. S-ar fi apropiat, încet, dar sigur, iar acum s-ar afla într-o relație în adevăratul sens al cuvântului. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

Legătura romantică dintre Cătălin Cherecheș și Alina Crișan s-ar afla pe drumul cel bun, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu modul în care va decurge, ulterior, povestea dintre cei doi. Care, în prezent, ar avansa extrem de rapid.

Cum a descoperit DDY Nunes că ar fi fost „tradus”

Alina Crișan a fost într-o relaţie de durată cu solistul DDY Nunes, ba chiar erau logodiţi şi aveau în plan să se căsătorească. Totul s-a năruit în câteva minute, într-o seară petrecută în compania unor prieteni comuni. (NU RATA: CUM AM POZAT-O PE ALINA CRIŞAN LA O LUNĂ DUPĂ SCANDALUL CU DDY NUNES)

DDY Nunes ar fi descoperit că Alina l-ar fi „tradus” cu un tânăr numit Bogdan, din conversaţiile pe Whatsapp purtate de cei doi. Alina se conectase la smart TV-ul din sufragerie, pe care îl priveau toţi, fără să-şi dea seama că tot ce era în mesajele din telefonul ei se vedea mare, pe tot ecranul! A urmat, logic, o despărțire, peste care artista a trecut relativ repede. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) 

De altfel, de-a lungul timpului, controversele pare că s-ar fi ţinut scai de Alina Crişan, care ar mai fi avut de dat explicaţii şi Dianei Munteanu, despre o presupusă relaţie cu BI! (TOATĂ POVESTEA AICI)

Urma să se însoare cu Ada Nechita!

Cătălin Cherecheș și Ada Nechita au început să devină tot mai apropiați în 2013. Blonda era legitimată la HCM Baia Mare, iar edilul finanța echipa din bani publici. Relația lor a fost una cât se poate de serioasă. Ba, mai mult, primarul i-ar fi dăruit handbalistei și un inel de logodnă, chiar în ziua de Crăciun, în 2014. Numai că, în loc de nuntă, cei doi s-au despărțit! (VEZI AICI: ȘI-AU SPUS ADIO ÎN PRAGUL NUNȚII! ADA NECHITA, PĂRĂSITĂ DE IUBITUL PRIMAR)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)