Cum am pozat-o pe ALINA CRIŞAN la o lună după scandalul cu DDY NUNES! Şi-a acuzat fostul iubit că i-a vandalizat maşina, dar…

Publicat: 05/03/2017 | 19:21

Nu pare să mai reprezinte un secret pentru nimeni că Alina Crişan şi-a înşelat logodnicul, pe Didier DDY Nunes, iar recent cei doi s-au despărţit. Totuşi, în urma acestei rupturi au rămas anumite „rufe nespălate“. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România a filmat-o pe frumoasa blondă la o lună de când este oficial „single“ şi are toate detaliile. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Concret, e vorba despre maşina la volanul căreia fosta membră a trupei ASIA s-a afişat de curând. În momentul în care am întâlnit-o, Alina Crişan tocmai ieşea de la sală şi purta o discuţie telefonică care s-a întins până când a ajuns să urce în autoturism. E vorba despre aceeaşi maşină, un BMW de culoare albastră, despre care cântăreaţa spunea că i-a fost vandalizată, chiar în urma despărţirii de DDY Nunes. În plus, imediat după ce s-a aflat că l-a înşelat pe fostul ei logodnic, Alina îl acuza pe acesta (AICI ai toate detaliile) de faptul că şi-ar fi „tratat“ inima rănită printr-un act de răzbunare şi vandalism.

„Nu sunt genul de persoană care să îşi spele rufele în public, eram deja ca doi străini de multă vreme, uneori nu ne vorbeam cu zilele. (…) Problema mea în acest moment este să-mi recuperez banii care mi-au dispărut din casă şi să-mi refac maşina care mi-a fost vandalizată. Bineînţeles, o să acţionez în instanţă!“, mărturisea Alina Crişan, în urmă cu o lună de zile.

Alina Crişan, la volanul maşinii despre care spunea că a fost vandalizată de către DDY Nunes
Alina Crişan, la volanul maşinii despre care spunea că a fost vandalizată de către DDY Nunes

Deşi pe atunci Alina se plângea că maşina sa e în stare „critică“, acum BMW-ul cântăreţei pare să fie în stare perfectă şi nu are nici măcar o zgârietură. Totodată, s-ar părea că problemele de ordin „mecanic“ s-au rezolvat rapid şi nici nu a mai fost necesar să se ajungă până în faţa judecătorului.  

Alina Crişan şi DDY Nunes s-au despărţit după ce bărbatul a aflat că este înşelat, când testa un gadget alături de nişte prieteni. Aşa s-a întâmplat să îşi dea seama că logodnica lui îşi dă mesaje amoroase cu „amantul“ chiar de faţă cu el.

Citește și...