Filmări +18 cu iubita secretă a musculosului de la Exatlon

Publicat: 08/10/2018 | 11:05

Când ai un fizic bine definit și demn de invidiat, iar bărbații aproape că îți cad la picioare grație sex-appeal-ului debordant, te poți gândi cum să-ți valorifici atuurile în așa fel încât, în același timp, să îți rotunjești și conturile. (Super oferta de angajare) Așa s-a întâmplat și cu bomba sexy cu care musculosul de la Exatlon se iubește în mare secret. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, imagini incendiare cu iubita lui Yamato Zaharia. Atenție, nu sunt recomandate minorilor.(NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU VĂDUVA LUI SERGIU NICOLAESCU & NOUL IUBIT)

D. A .S. ( Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a aflat amănunte picante despre viața amoroasă a luptătorului Yamato Zaharia, tânărul care face senzație în noua ediție a emisiunii “Exatlon”.(Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!)  Sportivul care se numără printre principalii favoriți la câștigarea titlului de campion, în cea de-a doua ediție a concursului, se iubește cu o tânără atrăgătoare, care a decis să-și valorifice atuurile în fața camerei de filmat. Datorită formelor sale de invidiat, iubita lui Yamato a devenit unul dintre cele mai apreciate modele de videochat din România.(CITEȘTE ȘI: ”ÎNGHIȚITOAREA DE FLĂCĂRI” ȘI-A DAT SUTIENUL JOS, IAR IMAGINILE +18 AU AJUNS LA NOI!)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor imagini incendiare, care, cu siguranță, nu sunt recomandate cardiacilor. Tânăra cu care luptătorul se iubește de aproximativ doi ani și pe care acesta a încercat să o țină departe de ochii curioșilor este o prezență demnă de toată atenția. Lipsită de orice fel de inhibiție și cu un sex-appeal debordant, iubita lui Yamato Zaharia face ravagii pe site-urile dedicate adulților.(Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!)  Mai mult decât atât, iubita sportivului a reușit, într-un timp extrem de scurt, să câștige o mică avere din prestațiile de zile mari pe care le oferă în fața camerei de filmat. (NU RATA, AICI: FOTO HOT! CEA MAI FIERBINTE APARIȚIE A ÎNCEPUTULUI DE VARĂ! IMAGINI NERECOMANDATE CARDIACILOR!)

Iubita secretă a musculosului de la Exatlon, o veritabilă bombă sexy

Bomba-sexy, răsfățată de musculosul de la Exatlon

Sportivul care face senzație în cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Exatlon” este un veritabil gentleman și nu ține cont de nimic atunci când vine vorba de plăcerile și confortul persoanei dragi. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) Așa se face că, la începutul acestui an, Yamato Zaharia a băgat mâna adânc în buzunar și i-a făcut un frumos cadou senzualei sale iubite. Mai exact, luptătorul care este multiplu campion național la Kempo i-a plătit integral tinerei operația de mărire a bustului. Mai mult decât atât, chiar înainte de a intra în renumita competiție de la  ”Exatlon” cei doi s-au bucurat de o minunată vacanță pe tărâm american.(NU RATA, AICI: PRIMUL CÂȘTIGĂTOR DE LA ”VOCE” S-A ÎMPĂCAT CU SEXY-PUȘTOAICA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...