Primele imagini cu văduva lui Sergiu Nicolaescu & noul iubit

Publicat: 07/10/2018 | 09:50

Văduva lui Sergiu Nicolaescu merge mai departe. (Super oferta de angajare) La aproape șase ani de la moartea regizorului, Dana Nicolaescu dă semne că și-a refăcut viața. Are un iubit, de profesie medic, care i-a tratat, printre alții, pe Traian Băsescu și Gigi Becali. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu văduva celebrului regizor și noul ei partener.

Deși nu s-a remarcat ca o prezență mondenă, Dana, văduva regretatului regizor Sergiu Nicolaescu, a atras, de-a lungul timpului, atenția publicului. Motivul a fost, probabil, diferența de vârstă care a existat între cei doi soți, respectiv 46 de ani. Mulți aproape că puneau pariu că Dana își va găsi rapid un iubit după moartea cineastului! Ceea ce nu s-a întâmplat.  (VEZI ȘI: VĂDUVA LUI SERGIU NICOLAESCU A ÎNFLORIT)

Iată, însă, că după șase ani de la moartea regizorului, Dana a decis să-și continue viața. După ce a ținut doliu, tânăra a decis că este cazul să meargă mai departe. Și, automat, să-și găsească un nou partener. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în premieră, imagini cu văduva lui Sergiu Nicolaescu și noul ei iubit. Care, conform unor surse autorizate, are un statut de invidiat. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

Mai exact, acesta este, de profesie, medic. Unul reputat care, de-a lungul timpului, a tratat personaje celebre din țară. Traian Băsescu și Gigi Becali sunt doar doi dintre cei mai importanți pacienți pe care i-a avut cunoscutul doctor. Care, în prezent, lucrează la Spitalul Elias din Capitală. Cei doi au o relație frumoasă, după cum se observă și în imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România(VEZI ȘI: SORA LUI SERGIU NICOLAESCU E ÎNGROPATĂ ÎN CADOURI DE VĂDUVA REGRETATULUI REGIZOR)

Dana Nicolaescu nu are niciun motiv să ascundă faptul că are o relație cu un bărbat de succes, după decesul regizorului, care s-a produs în urmă cu aproape șase ani. Inițial, noul iubit al văduvei regizorului se specializase pe neurochirurgie pediatrică, însă, pe parcursul anilor, a considerat că e mai bine să treacă la un alt nivel și să trateze și adulți. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) 

Regizorul a murit la 82 de ani

Sergiu Nicolaescu a murit, pe 3 ianuarie 2013, la Spitalul Elias, unde era internat din 26 decembrie. Fusese operat de peritonită. Regizorul a decedat la ora 8:20, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv. Cu o săptămână înainte de internare, Nicolaescu căzuse în timp ce se îndrepta spre garajul său, suferind un traumatism toracic. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

Averea lui Sergiu Nicolăescu

Sergiu Nicolaescu a lăsat în urmă o avere substanțială, care a creat, inițial, un conflict între Dana și sora regizorului, Iolanda Nicolaescu. Cineastul îi lăsase toată averea soției, iar sora lui a contestat testamentul în instanță.

“Toată averea strânsă de fratele meu a fost făcută înainte să se însoare cu Dana. Mie mi se pare ceva dubios că a fost singura trecută în testament, dar o să aflu care a fost cauza. Oricum, nu cred că acea hârtie e legală, pentru că nu a fost înregistrată”, spunea Iolanda Nicolaescu. Ulterior, cele două femei s-au împăcat și au avut o relație foarte bună, până la decesul surorii regizorului, care a avut loc anul trecut. Iolanda Nicolaescu avea 90 de ani.  (NU RATA: PE CINE A BĂGAT ÎN CASA DE LA MARE VĂDUVA REGIZORULUI SERGIU NICOLAESCU!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...