Imagini exclusive. A renunţat la doliu şi…văduva lui Sergiu Nicolaescu a înflorit! Cine e ”vinovatul”…

Publicat: 23/06/2017 | 00:00

Văduva regretatului regizor Sergiu Nicolaescu şi-a făcut datoria faţă de memoria soţului ei şi a purtat doliu mai bine de patru ani! Iată că acum Dana a decis că este cazul ca viaţa să meargă înainte, şi cu bune şi cu rele, şi ”a înflorit”, la propriu şi la figurat. Să fie oare ”vinovat” domnul între două vârste DESPRE CARE AM SCRIS, PE LARG, AICI? Tot ce se poate, pentru că văduva regizorului arată foarte bine la aproape 37 de ani, aşa cum se observă în imaginile obţinute de CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România.  (VEZI ŞI: A fost actriţa preferată a lui Sergiu Nicolaescu, dar nu se mai ştie nimic de ea!)

Până acum şase luni, Dana Nicolaescu a stat mai mereu închisă în casă şi şi-a jelit soţul, iar, când a apărut în public, nu a ieşit decât araeori fără straiele cernite. Văduva regretatului regizor a respectat toate canoanele ortodoxe, morala creştină şi gura lumii şi nu a făcut nimic care să atingă într-un fel sau altul memoria soţului ei. În decembrie, anul trecut, a apărut pentru prima dată în compania altui bărbat, un domn mai în vârstă decât ea, şi au mers împreună la film, iar acesta se pare că a fost începutul sfârşitului pentru lungul doliu al Danei. (VEZI AICI TOATĂ POVESTEA)

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a regăsit-o pe Dana Nicolaescu într-una din zilele trecute, în Capitală. Văduva regizorului şi-a parcat autoturismul (o maşină modestă ale cărei plăcuţe de înmatriculare fac trimitere la numele răposatului ei soţ) în apropierea unei florării. Aşa cum se poate vedea în imaginile CANCAN.ro. Dana nu mai poartă negru, ci o rochie lejeră, albastră, potrivită cu temperaturile ridicate de afară. A cumpărat un buchet de flori, l-a lăsat în maşină, apoi şi-a amintit că trebuie să mai ia un mic cadou şi s-a îndreptat către un magazin din apropiere, de unde s-a întors cu o punguţă. ”Înarmată” cu toate cele necesare, Dana Nicolaescu a ajuns la un spital, unde se afla internată, cel mai probabil, o persoană apropiată. (CITEŞTE ŞI: Ea este Dana, ultima mare iubire a lui Sergiu Nicolaescu! A cunoscut-o cand avea 66 de ani, iar ea numai 18!)

Citește și...