Sora lui Sergiu Nicolaescu e ingropata in cadouri de vaduva regretatului regizor! De Paste i-a cumparat…

Publicat: 30/04/2015 | 00:14
Sora lui Sergiu Nicolaescu e ingropata in cadouri de vaduva regretatului regizor! De Paste i-a cumparat…

Au trecut 2 ani si 4 luni de la moartea lui Sergiu Nicolaescu. Sora regretatului regizor si sotia acestuia, Dana Nicolaescu, s-au razboit o buna perioada de timp, dar din toamna anului trecut, totul s-a schimbat la 180 de grade.

Iolanda Nicolaescu a anuntat-o pe Dana Nicolaescu ca ii va lasa drept mostenire toate bunurile ei. De la declaratiile acide pe care si le-au schimbat timp de aprope doi ani, cele doua femei au ajuns acum sa se inteleaga foarte bine. Dana o viziteaza foarte des pe sora lui Sergiu Nicolaescu, care are 88 de ani si nu se simte chiar foarte bine.

iolanda nicolaescu

Femeia are probleme reumatismul, picioarele o dor ingrozitor si nu a mai iesit de mult timp din casa. Pentru a fi sigur ca are parte de cea mai buna ingrijire, cumnata ei i-a angajat o femeie care are grija de ea, ii gateste si ii face curat prin casa.

dana nicolaescu

Mai mult decat atat, Dana Nicolaescu isi surpinde cumnata cu tot felul de cadouri. De la bijuterii scumpe si haine, vaduva lui Sergiu Nicolaescu este foarte atenta si de sarbatori. Spre exemplu, de Paste, Iolanda a primit o pereche de cercei.


CITESTE SI 

A trecut mai bine de un an de la moartea sotului sau, dar nu l-a uitat! Gestul facut de Dana Nicolaescu!

Nimeni nu se astepta la asa ceva! Cum arata acum locul in care este inmormantat Sergiu Nicolaescu!
 

I-a facut pomana lui Sergiu Nicolaescu

iolanda nicolaescu

Cel mai mare regret al Iolandei Nicolaescu este faptul ca nu a putut sa mearga la cimitir sa-i aprinda o lumanare fratelui ei. Cu toate atea, femeia a platit pe cineva sa-i dea de pomana regizorului.

 

Daniel Ciuta

 

Citește și...