Româncele care l-au făcut KO pe Mayweather l-au ”scos în decor” și pe faimosul Hamilton!

Autor: I.D.
Publicat: 05/12/2018 | 23:18

Româncele care, în urmă cu două luni, l-au făcut „K.O.” pe multiplul campion mondial și promotor de box profesionist Floyd Mayweather au ”lovit” din nou. Sexy-orădencele Anamaria și Ramona l-au ”scos în decor” și pe faimosul Lewis Hamilton. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase cu frumoasele românce și celebrul pilot britanic de Fromula 1. (CITEȘTE ȘI: ELE SUNT ROMÂNCELE CARE L-AU FĂCUT KO PE MAYWEATHER)

Anamaria și Ramona, cele două orădence care au avut grijă ca uriașul campion de box Floyd Mayweather să fie tratat ca un veritabil șeic în scurta vizită pe care a făcut-o în Dubai, acum aproximativ două luni, au făcut o nouă ”victimă” în rândul bărbaților celebri. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!)

L-au „fermecat” pe Hamilton

Recent, sexy-româncele au reușit să-l ”scoată în decor” pe faimosul pilot britanic de Formula 1 Lewis Hamilton. Cele două tinere s-au numărat printre reprezentantele sexului frumos care au luat loc în zona VIP la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi. Așa se face că orădencele au avut ocazia să ajungă în preajma celebrului pilot și, cum era de așteptat, Anamaria și Ramona au reușit să-l „farmece” cu frumusețea lor pe sportiv. (NU RATA, AICI: NOI FILMĂRI DIN DUBAI CU MAYWEATHER & ROMÂNCELE CARE L-AU FĂCUT KO)

Hamilton, ”scos în decor” de sexy-orădencele Anamaria și Ramona

La petrecerea care s-a organizat după terminarea cursei de la Abu Dhabi, într-un renumit club din orașul preferat de miliardarii lumii, Anamaria și Ramona au petrecut în compania lui Hamilton, dar și a artistului Akon. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Din imaginile care au ajuns în posesia CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, se vede destul de clar că sexy-orădencelor nu le scapă niciun bărbat celebru care ajunge pe tărâmul șeicilor. (CITEȘTE ȘI: ROMÂNCELE LUI MAYWEATHER RUPT TĂCEREA)

Anamaria l-a fermecat pe Akon cu bustul ei răvășitor

Ramona a fost angajată la Poliția de Frontieră

Ramona, focoasa blondină care face ravagii printre bărbații celebri, s-a născut în 9 noiembrie 1989, în Oradea. În 2011, Ramona a absolvit Facultatea de Științe Economice din Oradea și a lucrat apoi, timp de cinci ani, în Ministerul de Interne, după cum ea ne-a dezvăluit. Ulterior, cariera Ramonei a primit un nou impuls. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

”Am 28 de ani, sunt consultant de vânzări în domeniul imobiliar în Dubai.  În România, am lucrat cinci ani în Ministerul de Interne”ne-a spus Ramona. (NU RATA, AICI: CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ ȘI-A DENUNȚAT SOȚUL LA POLIȚIE DUPĂ CE AR FI ATACAT-O ÎN MAGAZIN)

Anamaria s-a născut pe data de 13 martie 1989, în Oradea. În urmă cu aproximativ trei ani, tânăra a decis să părăsească plaiurile natale și s-a stabilit în Dubai, în căutarea succesului mult visat. De mai multe luni, Anamaria lucrează pentru o vesită firmă din Emiratele Arabe Unite, în poziția de consultant de vânzări.(CITEȘTE ȘI: FOSTUL SOȚ AL ANDREEI MARIN ȘI-A ASUMAT PRIMA RELAȚIE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...