Cunoscuta cântăreață și-a denunțat soțul la Poliție după ce ar fi atacat-o în magazin: ”M-a lovit cu pumnii în stomac și a vrut să-mi smulgă verigheta!”

Autor: I.D.
Publicat: 04/12/2018 | 23:29

În urmă cu câteva săptămâni v-am dezvăluit, în premieră, detalii despre tensiunile care au apărut în viața Biancăi Rus(Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) Artista ar fi fost, zilele trecute, protagonista unui nou episod controversat. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și declarații uluitoare. Cântăreața a cerut ajutorul autorităților după ce ar fi fost agresată de bărbatul cu care și-a unit destinul acum câteva luni. (CITEȘTE ȘI: DAN NEGRU NEGOCIAZĂ ”TRANSFERUL” REVELIONULUI DE LA ANTENĂ LA PRIMA TV!)

După o logodnă și o nuntă ce păreau de vis, a urmat un adevărat coșmar pentru celebra artistă. Bianca Rus și soțul ei, Antonio, ar fi fost acum protagoniștii unui nou episod violent. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor detalii incredibile. În urmă cu câteva zile, Bianca Rus ar fi fost agresată, din nou, de soțul ei. Totul s-a petrecut în micuțul magazin de haine la mâna a doua pe care Bianca l-a deschis în zona Iancului din Capitală. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Potrivit unor surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), Antonio a mers la magazinul soției sale pentru a discuta mai multe aspecte legate de procedurile de divorț. Din câte se pare, discuțiile dintre cei doi au degenerat destul de repede, iar de aici până la un scandal presărat cu scene violente nu ar mai fost decât un pas.

La scurt timp după ce ar fi agresat-o pe cântăreață, Antonio a părăsit micuțul magazin, în mare grabă și vorbind la telefon. (CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL ”REGELUI” HAGI E ACUZAT DE HĂRȚUIRE)

Antonio, soțul Biancăi Rus, a părăsit micuțul magazin, în mare grabă

„Am vomat încontinuu”

Imediat după ce bărbatul a plecat din magazin, la fața locului și-au făcut apariția mai mulți polițiști, care, potrivit surselor citate, au fost chemați chiar de Bianca.

„M-a lovit cu pumnii în stomac și a vrut să-mi smulgă verigheta! Am vomat încontinuu. Mă doare de mor stomacul. Nu este prima dată când face face asta. Nu am vrut să se știe pentru că mi-a fost rușine, dar acum faceți ce vreți, spuneți unde vreți!”, s-ar fi destăinuit Bianca Rus unor prietene care au venit la magazin pentru a o ajuta moral și fizic.

La o jumătate de oră după ce a cerut, disperată, ajutorul autorităților și după ce le-a explicat polițiștilor ce s-a întâmplat, Bianca Rus a plecat și ea din magazin. Vizibil afectată, cântăreața s-a îndreptat cu pași mărunți spre locuința sa. (NU RATA, AICI: CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ DIVORȚEAZĂ LA O LUNĂ DE LA NUNTĂ)

Un echipaj de poliție si-a făcut apariția la magazinul Biancăi Rus

Soacra Biancăi, reacție acidă!  

”Bianca este periculoasă și perversă și minte non-stop. Dacă era după mine nu era nicio nuntă. La cununie nu s-a dat niciun ban din partea familiei ei. Bianca vomită mereu după operație pentru că nu mănâncă la ore fixe, nu pentru că a lovit-o băiatul meu. Băiatul meu a fost la magazin ieri seară (luni, n.r.) ca să urgenteze procedurile divorțului.(Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Nu cred că băiatul meu a bătut-o! A fost acolo, dar nu a dat în ea. Magazinul ăla e închiriat pe numele Gottschling, Antonio are tot dreptul să fie acolo. El i-a cerut doar verigheta înapoi, iar ea a strâns pumnul așa, să nu i-o dea. Ea a chemat într-adevăr poliția. Dar eu cred în Dumnezeu, fata asta o să pățească ceva rău la cum se comportă”, a declarat soacra Biancăi.

Bianca Rus, vizibil afectată, pleacă din magazinul ei

Bianca Rus a slăbit 11 kilograme înainte de nuntă

„Am slăbit 11 kilograme în două luni. Eu sunt foarte sinceră, am spus cam totul. Îmi era un pic frică, mi-am schimbat stilul de viață. Nu știam dacă o să pot mânca tot ce îmi spune domnul doctor. Mi-era teamă că o să mă îngraș după ce o să mă operez. L-am și întrebat pe domnul doctor. În primele 10 zile am băut zeamă de compot și supă.

Am slăbit șase kilograme. Apoi, 10 zile de mâncare pasată: supă cremă de legume, cărniță, Nu pot să mănânc carne aproape deloc. Nu știu de ce. Am văzut că tot scad în greutate dacă mă țin de treabă. Apoi, etapa a treia înseamnă mâncare moale. Mă enervează că nu găsesc porții mici în magazine”, declara Bianca Rus, în urmă cu câteva luni.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...