Dan Negru negociază ”transferul” Revelionului de la Antenă la Prima TV!

Publicat: 03/12/2018 | 23:14

Ar fi lovitura ultimului deceniu în lumea televiziunii! (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Dan Negru negociază ”transferul” Revelionului de la Antenă la Prima TV! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, dezvăluie, în exclusivitate, amănunte de ultimă oră despre oferta-bombă care i-a fost pusă pe masă cunoscutului prezentator. Discuțiile au început, iar îndrăgitul jurnalist ar urma să fie moderatorul unor emisiuni de divertisment.

În afara faptului că este un familist convins, Dan Negru este un prezentator de televiziune de succes. De-a lungul ultimilor ani, a moderat numeroase emisiuni care s-au bucurat de mare priză la public. În prezent, este angajat la Antenă, iar show-urile sale sunt, fără exagerare, unice și spectaculoase. Motiv pentru care posturile TV importante visează să-i obțină semnătura.

(VEZI AICI: DAN NEGRU, IMPLICAT ÎNTR-UN NOU PROIECT. “MĂ AȘTEAPTĂ ANI GREI! S-AR PUTEA SĂ…”)

Ținta numărul 1 pentru Prima TV

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că Dan Negru este dorit cu insistență de Prima TV, post care, de câteva săptămâni, și-a schimbat proprietarul. Adrian Tomșa, bossul Look TV, a preluat controlul asupra stației deținute de Cristian Burci, iar actualul prezentator de la Antena 1 ar fi în capul listei cu achiziții pentru noua conducere de la Prima TV. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

“În prezent, există anumite discuții. I s-a propus să prezinte emisiuni de divertisment. Pentru moment, nimic nu este bătut în cuie. Cert este că Dan Negru este dorit de Prima TV, au început discuțiile. Sunt tratative, tatonări… De regulă, astfel de negocieri durează. Rămâne de văzut ce se va întâmpla pe viitor”, a dezvăluit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, o persoană din anturajul lui Adrian Tomșa.

Prima TV are în plan să devină lider de audiență și, în acest sens, are un plan bine pus la punct. “Postul va pune accent pe sport, în principal fotbal, filme și emisiuni de divertisment. Primul pas este să cumpere producții HBO. Postul are foarte mulți bani. Va cumpăra niște formate internaționale mari și au nevoie de un «șofer» ca să le conducă. Iar Dan Negru este, în viziunea lor, persoana potrivită pentru acest lucru. Nu este singurul vizat, dar este în capul listei. Iar discuțiile au început”, a mai dezvăluit sursa citată pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Dan Negru negociază ”transferul” Revelionului de la Antenă la Prima TV!

A venit la Antenă în 2000!

Născut pe 23 februarie 1971 la Timișoara, Dan Negru este un prezentator român, celebru pentru succesul showurilor TV și pentru longevitatea carierei în televiziune. A fost inclus în “Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan formate internaționale de succes în două țări diferite, România și Republica Moldova.

(CITEȘTE ȘI: DAN NEGRU A DAT TOT DIN CASĂ! CÂŢI BANI CÂŞTIGĂ UN PREZENTATOR TV DIN ROMÂNIA)

Dan Negru este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 18 ani consecutiv Revelioane televizate, fiind lider de audiență, conform studiilor oficiale. Show-urile sale au avut un impact atât de mare asupra telespectatorilor încât “Fac revelionul cu Negru” a devenit o exprimare clasică pentru cei care petrec noaptea dintre ani acasă, la televizor.

Dacă va ajunge la un acord cu Prima TV, Dan Negru ar urma să prezinte, în acest an, ultimul Revelion în calitate de moderator la Antenă.

Și-a început activitatea la Radio Timișoara în 1991, apoi a activat la TVR din 1994 și din 2000 la Antenă. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Dan Negru, “regele audiențelor”!

Este cunoscut pentru show-uri TV care au stabilit recorduri de audiență atât în România, cât și în Republica Moldova: Next Star, Ghicește vârsta (Guess my age), Te pui cu Blondele (Beat the Blondes), Vrei să fii milionar (Who wants to be a millionaire), Batem Palma (Let’s make a deal), Ciao Darwin, Fabrica de staruri (Star Factory), Da sau Nu (Deal or not Deal), Plasa de stele, Competiția, O seară de vis împreună cu Mihaela Rădulescu, Revelioane 1999-2018, Festivaluri Mamaia, Eurovison, Callatis, Academia Vedetelor, Ziua Judecății, Geniali împreună cu Simona Gherghe, Jocuri la Saint Tropez (Jeux sans Frontieres) sau Echipa Fantastică.

(NU RATA: MOTIVUL PENTRU CARE DAN NEGRU NU VREA SĂ ȘTIE NIMENI CUM ARATĂ SOȚIA LUI)

Din 2010 este moderator TV și în Republica Moldova la televizunea Prime, cu emisiunile: „Vrei să fii milionar?”, „Da sau Nu?”, „Fabrica de staruri”.

În 2010 a lansat la editura Corint cartea “Amintiri în alb-negru” cu o prefață semnată de Mihaela Rădulescu și ilustrată de caricaturistul Ștefan Popa Popa’s.

Nu a acceptat să apară în reclame, refuzând orice asociere de produs. Dan Negru este, de asemenea, o persoană discretă, care apare rar în public. Este căsătorit cu Codruța Negru, medic stomatolog, împreună cu care are doi copii, Dara și Bogdan. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...