Dan Negru a dat tot din casă! Câţi bani câştigă un prezentator TV din România

Publicat: 07/03/2017 | 17:55

Dan Negru este extrem de nemulţumit de felul în care stau lucrurile în televiziunea din România. Prezentatorul TV a dezvăluit cum stă de fapt treaba în mass-media autohtonă şi câţi bani câştigă o vedetă TV.

Dan Negru a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia îşi exprimă pentru încă o dată nemulţumirea faţă de modul în care se desfăşoară lucrurile în televiziunea din România. De data aceasta, Negru s-a declarat nemulţumit de banii cu care sunt remuneraţi prezentatorii TV.

„Iar e ticsit netul de banii pe care-i câştiga vedetele din show-uri tv. Totul e cu zeci de mii de euro! Invenţii de P.R. România are cea mai săracă piaţă de publicitate din Europa şi lefurile vedetelor vin din publicitate. Spre exemplu, Grigoris Arnaoutoglou e Negru în Grecia. A prezentat quizz-uri, farse, game-showuri, revelioane.E născut în ’72, eu în ’71. Lucrează la Mega Channel, televiziunea care difuzează Champions League, Masterchef sau Survivor in Grecia. Grigoris Arnaoutoglou câştiga 1,1 milioane de dolari anual pe o piaţă de publicitate de 1 miliard. În România, publicitatea în TV a fost puţin peste 200 milioane anul trecut”, a scris Dan Negru într-un mesaj postat pe Facebook.

Citește și...