Fotbalistul ”Regelui” Hagi e acuzat de hărțuire: ”Mi-e teamă! M-a sunat de multe ori…”

Publicat: 03/12/2018 | 23:14

O tânără de 24 de ani, care a dorit să își păstreze anonimatul, din motive lesne de înțeles, îl acuză de hărțuire pe unul dintre fotbaliștii echipei lui Gică Hagi! (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Totul s-ar fi întâmplat după meciul FC Viitorul – Dinamo, scor 4-1, din weekend-ul trecut. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile uluitoare.

Fata spune că venise la meciul cu Dinamo alături de două prietene. Ea povestește, într-o scrisoare pe care a trimis-o pe celebra adresă pont@cancan.ro, cum ar fi fost ”agățată”. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

La pauză, tânăra și prietenele ei s-au intersectat cu trei fotbaliști ai Viitorului, care nu făceau parte din lotul pentru respectivul meci, la salonul de la Tribuna 1 a stadionului de la Ovidiu. Unul dintre sportivi a intrat în vorbă cu ea. Aparent, discuții nevinovate. După meci, același jucător, interesat de tânără, ar fi invitat-o în mașina lui, spunându-i că o va duce acasă.

(CITEȘTE ȘI: ”BRILIANTUL” LUI HAGI, SCANDAL CU BUNĂCIUNEA)

Fata le-ar fi spus prietenelor, iar acestea nu ar fi avut nimic de obiectat. Așa că a urcat în mașina în care fotbalistul mai era cu un prieten. Doar că, după cum spune tânăra, jucătorul nu a condus-o chiar acasă… la ea! A oprit acasă, dar la el! Și a început dialogul, transformat apoi în negocieri și amenințări.

”M-a abordat în pauza meciului!”

Iată povestea halucinantă a tinerei din Constanța, care spune, acum, că îi este teamă, după amenințările fotbalistului: (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) ”Vreau să vă povestesc ceva ce mi s-a întâmplat la meciul Viitorul-Dinamo. Mi-e frică să nu pățesc ceva… Am mers cu două prietene la meciul de sâmbătă. La tribuna 1 a stadionului erau trei jucători ai Viitorului care nu au fost în lot. Au stat tot meciul pe mesaje, Facebook, Instagram. Râdeau, făceau glume, nu prea le păsa de meci. 

(VEZI AICI: PUȘTII LUI HAGI AU FUMAT CA TURCII ȘI AU FĂCUT-O LATĂ CU VOTCĂ!)

La pauză, (…) m-a abordat. Am vorbit câteva minute în zona de la etajul 1 a stadionului, acolo unde sunt mese, se bea apă, suc și sunt câteva televizoare. Am făcut schimb de numere de telefon. În timpul reprizei a doua, ne-am mai intersectat de două ori. Mi-a spus că ne vedem la finalul meciului. M-a așteptat la parter, în zona magazinului oficial, înainte să ieșim în parcarea stadionului, și m-a întrebat dacă nu vreau să mă lase el în oraș. I-am spus că-s cu două prietene, dar a insistat. …. (ceilalți doi jucători – n.r) s-au dus în vestiar, unde era toată echipa, el nu s-a dus…”, susține fata, în scrisoarea pe care a trimis-o pe adresa pont@cancan.ro.

”A blocat ușile, când am vrut să cobor!”

Ea ar fi urcat în mașina fotbalistului, după ce prietenele i-au transmis că nu se supără, dacă le lasă singure. Iar de aici ar fi început hărțuirea.

”Prietenele mele au zis că nu se supără, să plec cu el. Mai era un bărbat în mașina lui. Din ce-am înțeles, un băiat de încredere al lui, care-l ajută prin Constanța. Un fel de om bun la toate. Inițial, a zis că mă lasă undeva în drumul meu, în Constanța, dar am ajuns în fața unui complex de locuințe. Pe drum m-a întrebat de mai multe ori dacă nu vreau să mergem să mâncăm undeva.

L-am refuzat, era prima dată când ne văzuserăm, chiar dacă-l știam că e jucător la Viitorul. Insista mult și i-am zis că nu e cazul. Am ajuns în fața complexului și mi-a spus că acolo stă și că dacă nu vreau să urc la el în apartament să vorbim, să ne cunoaștem mai bine. 

(CITEȘTE ȘI: PUȘTII LUI HAGI AU FĂCUT ȘPRIȚ DE ”CAMPIONI”)

Când i-am spus că nu voi face asta, a început să vorbească foarte tare și să folosească expresii în (…) Când am vrut să mă dau jos din mașină, a blocat ușile și nu m-a lăsat să cobor. Continua să-mi propună să urc la el în apartament, să bem vin și să comandăm ceva de mâncare de la un restaurant căruia nu-i mai rețin numele.

Când l-am întrebat de ce nu putem să vorbim în mașină, a început să râdă forțat, nervos. Mi-a spus că sunt femeia perfectă pentru o noapte de vis. Am început să râd și să-i spun că să-și ia gândul. Au fost momente în care am fost super-panicată”, a mai povestit fata.

Are de gând să facă plângere la Poliție

Tânăra a menționat apoi că prietenul fotbalistului i-a spus acestuia să o lase în pace, dar el nici nu a vrut să audă. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Ba a început să o ia peste picior și să o jignească, oarecum.

(CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL PREFERAT AL LUI GIGI BECALI A FĂCUT ȘPRIȚ REGULAMENTAR CU BĂIEȚII)

”Prietenul îi spunea că, dacă nu vreau, să mă lase-n pace, să mă ducă în oraș sau să-mi cheme un taxi. A intrat pe un site de escorte din Constanța și mi-a spus că, dacă eu nu vreau să fac sex cu el, o să găsească cele mai bune femei din oraș pentru o noapte. Avea în telefon mai multe poze cu femei, pe care mi le tot arăta. După vreo 10 minute în care am refuzat să urc la el în apartament, a oprit motorul de la mașină și a intrat în bloc, alături de prietenul lui, țipând după mine că o să am probleme dacă ne vom mai vedea pe viitor.

M-a lăsat acolo… Am chemat un Uber și am plecat. La o oră după ce s-a întâmplat, mi-a dat mesaje pe telefon că vrea să vin la el, să vorbim și să mâncăm. M-a sunat de mai multe ori… Scopul lui a fost doar să facem sex… Am 24 de ani. Mi-e teamă acum… Probabil, așa procedează fotbaliștii în ziua de azi… În cazul în care o să primesc și amenințări, voi face plângere la poliție. Mi-e teamă”, este mesajul pe care tânăra l-a trimis redacției CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...