”Briliantul” lui Hagi, scandal cu bunăciunea în BOA

Publicat: 22/11/2018 | 22:49

Denis Drăguș, unul dintre cei mai promițători jucători ai Viitorului, pe care Hagi îi scoate pe bandă rulantă, a fost implicat într-un ”accident sentimental”, la celebrul club din Capitală, BOA. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a fost exact la momentul potrivit și la locul potrivit pentru a fi martor la ”derapajul” pe care Drăguș și frumoasa lui iubită, Vanessa, l-au avut. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Și vă prezintă detaliile.

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezenta, în urmă cu trei zile, ultima escapadă a ”puștilor” lui Hagi, în frunte cu mai cunoscutul jucător, Alex Mățan, într-un club din Capitală. Băieții au fumat atunci la greu narghilea, iar gâtlejurile și le-au udat cu votcă. Au părăsit clubul în jurul orei 3 dimineața, în echilibru, e drept, semn că au avut măsură la băutură. (Cum câștigi bani rapid) Între ei s-a aflat și Denis Drăguș, ”briliantul” lui Gică Hagi. Și nu singur, ci alături de superba lui iubită, Vanessa.

CITEȘTE ȘI: “PERLA” LUI HAGI S-A DISTRAT ÎN LOFT CU FRÂNA DE MÂNĂ TRASĂ

Totul ok, până spre ora 2, când cei doi iubăreți au început să se certe. Ușor, la început, apoi scandalul a ”escaladat”. Astfel, la scurt timp, Denis și Vanessa au părăsit clubul. Au și uitat să-și achite consumația, luați de valul nervilor de moment. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Și-au mai spus câteva cuvinte și la ieșirea din club, după care s-au îndreptat spre casă. Unde, mai mult ca sigur, s-a consumat împăcarea. În ce privește nota de plată, nu e bai că au uitat: un prieten al fotbaliștilor a făcut cinste!

Îl are idol pe Cristiano Ronaldo

Denis Drăguș este una dintre marile speranțe ale lui Gică Hagi! La cei 19 ani, atacantul a bifat câte trei selecții la naționalele U18 și U19. A fost descoperit de scouterii Academiei Hagi pe când avea 12 ani și apoi ”înregimentat”, grație calităților sale. (Cât câștigi la un studio de videochat din București) A debutat la seniori la doar 16 ani și 4 luni, într-un meci din Cupa României, cu FC Botoșani. După ceva timp, a făcut-o și în campionat, și titular a rămas.„Nu vreau să mă gândesc la oferte, să-mi perturb liniștea. Nu cred că după câteva goluri poți să vorbești despre un transfer. Normal, apar tot felul de discuții, zvonuri în presă, dar drumul este lung”, spunea Drăguș, pentru gsp.ro.

CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL PREFERAT AL LUI GIGI BECALI A FĂCUT ȘPRIȚ REGULAMENTAR CU BĂIEȚII!

”Îmi place să driblez, să fiu decisiv, dar trebuie să mă gândesc mai mult la echipă. Nu am un dribling favorit, dar am unul pe care mă simt bine să-l folosesc. Acea fentă din corp, de pe stângul pe dreptul, în interior. Mi se pare foarte eficient. Uneori exagerez cu ținutul mingii, mă cam încăpățânez și nu-i dau drumul”, mai spunea tânărul jucător, al cărui fotbalist preferat este Cristiano Ronaldo: „Idolul meu este Cristiano Ronaldo. Pentru seriozitate, pentru tot ceea ce face pe teren, munca pe care o depune, cât de corect este cu el și cu fotbalul!”

CITEȘTE ȘI: PUȘTII LUI HAGI AU FĂCUT ȘPRIȚ DE ”CAMPIONI” LA LOFT! AU COCOȘAT FRAPIERELE CU ROSÉ ȘI…

„Concluzia traseului european este una singură: am descoperit un jucător și vorbesc despre Drăguș. Un copil care abia a terminat junioratul. O să-i facem contract nou, o să fie plătit bine”, avea să spună Gică Hagi, după parcursul Viitorului în cupele europene.

UPDATE: Denis Drăguș susține că este o confuzie. ”Menționez că nu am fost în niciun moment în clubul menționat și că nimic din ceea ce a fost prezentat nu este adevărat. Nu există nicio poză prezentată pe site-ul Cancan.ro din care să reiasă că m-aș fi aflat în clubul menționat, ci doar ilustrații în care mă aflu cu prietena mea în diverse locuri, preluate de pe facebook-ul personal. Nu am fost alături de vreun alt coleg de echipă în clubul menționat în articol. Am fost confundat cu o altă persoană, iar pentru acest lucru doresc să luați măsurile care se impun și să ștergeți articolul de pe site pentru că se creează o imagine falsă, total neadevărată”, a declarat sportivul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...