Puștii lui Hagi au făcut șpriț de ”campioni” la LOFT! Au cocoșat frapierele cu rosé și…

Publicat: 01/05/2018 | 09:50

După momentele de-a dreptul geniale din Bănie, unde Universitatea Craiova și FC Viitorul au remizat, scor 3-3, într-un meci splendid, care i-a încântat pe cei 15.000 de spectatori, mai mulți jucători legitimați  la echipa lui Gheorghe Hagi au ținut să sărbătorească așa cum se cuvine, într-un club de fițe de pe litoralul Mării Negre, acolo unde o mulțime de vedete s-au înghesuit să petreacă în minivacanța de 1 Mai. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 ROMÂNIA, a obținut imaginile care, cu siguranță, îl vor pune pe gânduri pe ”Rege”…. Mățan, Băluță și compania de la Loft îi calcă pe urme celebrului Dorin Semeghin, supranumit și ”Spaima sticlelor de vin”. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Viitorul nu e neapărat roz pentru jucătorii legitimați la clubul lui Gheorghe Hagi, ci mai degrabă e… rosé. Și asta pentru că Mățan, Băluță și compania au ales să calce pe urmele unor celebri jucători din țară care s-au remarcat mai curând din cauza vieții extrasportive, decât datorită evoluțiilor de pe terenul de fotbal. După toate aparențele, Dorin Semeghin și Gabi Tamaș au ajuns modele pentru mai mulți puști din echipa FC. Viitorul. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe mai mulți jucători de la echipa patronată de Gheorghe Hagi în Loft, unul dintre cele mai exclusiviste localuri din Mamaia. Ca marea majoritate a vedetelor din showbiz-ul autohton, fotbaliștii, printre care s-au numărat Tudor Băluță, Alexandru Mățan și Denis Drăguș au ieșit să petreacă în localul cu pricina.

De cum au „aterizat” la Loft, fotbaliștii ”Regelui” au făcut o comandă serioasă, iar, în doar câteva minute, la masa lor au ajuns nenumărate sticle de vin. Mățan, Băluță și compania s-au distrat de mama focului, celebrând, probabil, punctul obținut în Bănie.

Îmbrăcați lejer, cu privirile protejate de ochelari de soare, fotbaliștii au profitat din plin de ieșire și au petrecut de zor pe ritmurile amețitoare ale muzicii. (CITEȘTE ȘI: CUM S-A RĂZBUNAT „FUNDULEȚ” PE SMILEY!)

Puștii lui Hagi au petrecut în Loft

S-au ferit de ”Rege”

Se pare că, de fapt,”Lotul de la Loft” – așa cum o să-i denumim generic pe Băluță, Mățan și compania – a încercat să păstreze escapada secretă. Niciunul dintre cei care au petrecut în club nu a postat fotografii de la ”locul faptei” pe vreo rețea de socializare. (VEZI ȘI: FOTBALIȘTII DE LA VIITORUL, ÎNTÂLNIRE DE TAINĂ ÎN NOAPTE!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

 

Citește și...