Fotbaliștii de la Viitorul, întâlnire de taină în noapte! Ce a făcut ”blonda” lui Chițu

Publicat: 25/03/2018 | 00:45

Pauza competițională, dată de meciul naționalei cu Israel, a oferit un bun prilej fotbaliștilor să se relaxeze, după două etape de play-off! Jucătorii de la Viitorul nu au făcut excepție. Echipa lui Gică Hagi se îndepărtează pe etapă ce trece de titlu, trofeu pe care l-a cucerit, surprinzător și în premieră, ediția trecută. Atacantul Chițu și portarul Cojocaru au fost pionii din parcare.

Cei doi jucători și-au dat întâlnire la un mall din Capitală, iar alături le-au fost și câțiva amici. Dar și o blondă, care pare a fi în grațiile lui Aurelian Chițu. Asta pentru că atacantul a fost foarte galant cu ea, a așteptat-o, ea rămăsese în urmă, i-a pun un braț după umăr… Blondina nu a rămas datoare și l-a atins, ușor, pe fotbalist, șoptindu-i ceva. După ce și-au parcat mașinile, cei trei au urcat în mall, unde au vizitat mai multe raioane.

Amicii lor și-au văzut de alte treburi chiar din parcare, pentru că au urmat o altă cale.

Valentin Cojocaru este noua achiziție a echipei lui Gică Hagi. Cel pe care Gigi Becali îl vedea drept ”viitorul” în poarta FCSB a plecat, în cele din urmă, pentru că titularul de atunci, Niță, era de neclintit dintre buturi. Așa că Vali a ales străinătatea, dar, până la urmă, soluția viabilă pentru el pare a fi Liga 1, dar nu la FCSB, ci la campionul Gică Hagi.

Citește și...