“Perla” lui Hagi s-a distrat în LOFT cu frâna de mână trasă

Publicat: 05/09/2018 | 00:10

Lecțiile “Regelui” par să fi dat roade. (Afla cum poti castiga intr-o luna 10.000$) Aflat la LOFT, în compania unor prieteni, Constantin Dima s-a distrat cu frâna de mână trasă. Spre deosebire de Mihai Voduț și Ionuț Vînă, care au fumat și băut într-un club celebru din Mamaia, în urmă cu aproximativ două săptămâni (TOATĂ POVESTEA AICI), “perla” lui Gică Hagi nu s-a dat deloc în spectacol, având un comportament mai mult decât decent. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile grăitoare.

După ce s-a despărțit de Dinamo, Constantin Dima a semnat, la finalul lunii august, un contract pe patru sezoane cu Viitorul. (Super oferta de angajare)

Nu a apucat, încă, să bifeze vreun minut sub comanda lui Gică Hagi, însă este un fundaș central de viitor care, în foarte scurt timp, ar urma să devină titular la gruparea din Ovidiu. Până atunci, cel care a fost căpitanul reprezentativei României U-19 la turneul de calificare la Campionatul European disputat la Ploiești caută să-l impresioneze pe “Rege”. (Sunt mama de fetita si model de videochat)

Pe teren, la antrenamente, dar și în afara lui. Neinclus în lot pentru partida cu CFR Cluj, Constantin Dima și-a “refăcut” moralul la LOFT, alături de câțiva prieteni, în noaptea de sâmbătă spre duminică a weekend-ului trecut. În local, fundașul s-a comportat exemplar. Nu a consumat alcool și nu a ieșit cu nimic în evidență. Îmbrăcat casual, “perla” lui Gică Hagi s-a distrat decent alături de amicii săi și s-a bucurat de muzica și atmosfera din selectul club de la Mamaia. (VEZI AICI: TREI FOTBALIȘTI DIN LIGA I, FILMAȚI PE PLAJA MILIONARILOR CA LA CÂRCIUMĂ: ȚIGĂRI ȘI BERE FĂRĂ NUMĂR!)

La un moment dat, unul dintre amicii săi a aprins un trabuc. Din care s-a “înfruptat” și Constantin Dima. A tras, însă, un singur fum, mai mult s-a prostit. Nu i-a plăcut și a înmânat prietenilor țigara de foi. De care nu s-a mai atins cât timp s-a aflat la LOFT, unde a avut o conduită ireproșabilă! Semn clar că povețele “Regelui” și-au atins scopul.

În urmă cu mai multe zile, jucătorii Viitorului ar fi fost băgați în ședință de Gică Hagi, care le-ar fi transmis că să aibă mare grijă la viața extrasportivă. (Scapa de grija banilor, iti platim 5.000$ lunar!)

Reacția managerului tehnic al Viitorului a venit după ce Bogdan Țâru, Mihai Voduț și Ionuț Vînă s-au distrat pe litoral, în urmă cu aproximativ două săptămâni, cu băuturi alcoolice și țigări, imagini prezentate, în exclusivitate, de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Lecțiile “Regelui” par să fi dat roade dacă ținem cont de modul în care Constantin Dima a ales, în weekend-ul trecut, să petreacă. Pentru că, la LOFT, “perla” lui Gică Hagi a fost un exemplu demn de urmat.

De ce a semnat Constantin Dima cu Viitorul

Pe 25 august, când a devenit oficial jucătorul Viitorului, Constantin Dima a dezvăluit care au fost motivele care l-au determinat să semneze cu fosta campioană a României.

Este o onoare pentru mine să lucrez cu Gică Hagi. Este un grup tânăr aici. Pe majoritatea îi cunosc de la loturile de juniori şi mi-au povestit foarte multe lucruri bune. (Cat castigi daca faci videochat?) Mi-au spus că aici se învaţă fotbal şi te poţi dezvolta personal excelent şi poţi avansa la un club mult mai puternic. A contat foarte mult că aici lumea oferă încredere tinerilor, iar pe poziţia de fundaş central lumea nu prea acordă încredere tinerilor de 19 ani la echipele din Liga 1. Vreau să-mi ajut echipa în play-off şi mi-am stabilit un obiectiv de a câştiga un trofeu cu această echipă”, a declarat Constantin Dima. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL LA ACADEMIA LUI HAGI! PĂRINȚII FOTBALIȘTILOR DECLARĂ REVOLTAȚI CĂ ”REGELE”…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...