Scandal la Academia lui Hagi! Părinții fotbaliștilor declară revoltați că ”Regele”…

Publicat: 08/07/2018 | 21:45

Academia Gheorghe Hagi este, de departe, cea mai de succes școală de fotbal din România! Condusă de cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, academia a dat, an de an, jucători care au reușit titlul în premieră la Ovidiu și apoi au fost vânduți cu milioane de euro! (Reduceri mari la jocuri PC) O adevărată afacere pentru cel care a dat viață centrului de fotbal, Gheorghe Hagi. Dar nu e chiar totul roz acolo. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat că o parte a părinților care au copii la academie este nemulțumită.

De trei ani încoace, Gică Hagi a început să culeagă roadele unei investiții, la Ovidiu, de care colegii lui din Generația de Aur mai că nu râdeau atunci când ”Regele” a anunțat-o. Viitorul, cu jucători proveniți de la Academia Gheorghe Hagi, a ajuns în play-off-ul ultimelor trei ediții ale Ligii 1, mai mult, a câștigat chiar titlul, în premieră! (Promotiile zilei la monitoareȘi totuși, există nemulțumire în cantonamentul de la Ovidiu. (CITEȘTE ȘI: HAGI A TRANSFORMAT CELEBRA ACADEMIE ÎNTR-UN… PENITENCIAR!)

Nu toți copiii pe care Hagi îi ”crește” la academie ajung la echipa mare, așa cum părinții lor își doresc. Din nefericire, unii sunt cedați la echipe din eșaloanele inferioare, iar de aici se nasc tensiunile. Părinții acuză conducerea, în special pe Hagi, că ar ”orienta” jucătorii nu neapărat după valoare, cât și după unele interese…

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a vorbit cu un angajat al academiei, care a povestit cum stau lucrurile în ”fortăreața” de la Ovidiu a lui Gică Hagi. ”E nebunie… Este bătaie pentru înscrierea la academie… Apoi, părinții au mari așteptări, plus că devin, normal, subiectivi. Când copilul lor nu ajunge în lotul Viitorului, se supără. Mai fac scandal, vor să discute cu Hagi, și se pare că e ceva în neregulă…. Gică Hagi nu discută cu părinții, el își face treaba începută acum 10 ani, se fac selecții, sunt antrenorii care văd copiii… (CITEȘTE ȘI: AU ”EVADAT” DIN HOTEL CU CEARȘAFUL CA SĂ CHEFUIASCĂ ÎN CLUB!)

Totul e pus la punct aici, fiecare are treaba lui, rostul lui… Iar Hagi doar nu e nebun să renunțe la fotbaliștii valoroși și să-i ia pe cei care nu ar merita lotul mare!!!”, a dezvăluit sursa citată.

Am mai aflat că aceste probleme au căzut pe capul directorului sportiv de la academie, Lucian Burchel, fostul jucător al Sportului Studențesc. Gică Hagi îi trimite pe părinți să discute cu oficialul de la centru, iar acestuia îi revine ingrata misiune de a convinge un părinte că ”juniorul” lui care bate la porțile performanței nu-i chiar așa de bun…

Gheorghe Hagi, vânzări de 16 milioane de euro

Gică Hagi a făcut o adevărată afacere din academia sa, iar roadele muncii s-au văzut chiar la câțiva ani după ce a pus-o pe picioare. Iată jucătorii pe care i-a vândut și sumele pe care le-a obținut pe ei. Este vorba de un total de 16 milioane de euro! (CITEȘTE ȘI: PUȘTII LUI HAGI AU FĂCUT ȘPRIȚ DE ”CAMPIONI” LA LOFT! AU COCOȘAT FRAPIERELE CU ROSÉ ȘI…)

Cristi Manea – Apollon Limassol – 2.500.000 de euro

Ianis Hagi – Fiorentina – 2.000.000 de euro

Florinel Coman – FCSB – 2.200.000 de euro

Dragoş Nedelcu + Romario Benzar – FCSB – 2.700.000 de euro

Răzvan Marin – Standard Liege – 1.800.000 de euro

Florin Tănase – FCSB – 1.500.000 de euro

Alexandru Mitriţă – Pescara – 800.000 de euro

Aurelian Chiţu – Valenciennes – 700.000 de euro

Gabriel Iancu – FCSB – 500.000 de euro

Alin Toşca – FCSB – 400.000 de euro

Alexandru Târnovan – FCSB – 300.000 de euro

Alexandru Băluţă – CS Universitatea Craiova – 200.000 de euro

Mihai Bălaşa – AS Roma – 150.000 de euro

Ioan Filip – Debrecen – 100.000 de euro

Neluţ Roşu – Levski Sofia – 100.000 de euro

Nelson Bonilla – Zira – 25.000 de euro

Robert Grecu – 30.000 de euro (împrumutat la FCSB+clauză de cumpărare)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...