Au ”evadat” din hotel cu cearșaful ca să chefuiască în club!

Publicat: 02/05/2018 | 23:22

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezenta, AICI, imagini exclusive cu jucătorii lui Gică Hagi petrecând de mama focului într-un club din Mamaia.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) Fotbaliștii au cinstit cu mult ”rosé” minivacanța de 1 Mai, dar, cu siguranță, ”Regele” nu va fi deloc încântat și va lua măsuri drastice. Nu ar fi, însă, prima escapadă de acest gen a tinerilor sportivi. Unii dintre ei ar fi ”evadat” din cantonamentul de la hotelul Iaki, coborând de la etaj cu cearșaful, pentru a petrece câteva ore în club.

Gică Hagi a impus un regim sever la Academia lui de fotbal, în care disciplina este pe primul loc. La fel și la echipa mare, FC Viitorul, unde puștii școlii de fotbal a ”Regelui” își dau ”licența”. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Dar oricât de sever ar fi fostul internațional român, jucătorii lui, mulți cu mare chef de petreceri, au găsit mereu soluții de a fenta un cantonament, în miez de noapte, pentru câteva ore de club.

(VEZI AICI: PUȘTII LUI HAGI AU FĂCUT ȘPRIȚ DE ”CAMPIONI”)

O sursă din anturajul echipei de fotbal FC Viitorul a povestit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, detalii uluitoare de la hotelul Iaki, acolo unde jucătorii stau în cantonament. Este vorba despre evadări ca-n filme, cu cearșaful, de la etajul 1, sau de băutură și tigări aduse în camere de către ospătari.

”Unii dintre ei chiar nu-și dau seama că pot da cu piciorul viitorului! Să vezi ce le trece prin cap! Vorbesc de multe care s-au întâmplat în ultimii ani… Într-o vară, când erau cantonați la hotelul lui Hagi, unii au plecat noaptea în club, la Mamaia. Au coborât pe geam, de la etajul 1, cu cearșaful! Că nu puteau să iasă prin față, imediat afla Hagi.”, a relatat sursa citată.

Aceasta a mai dezvăluit cum, câteodată, jucătorii „evadau” de la Iaki și cu ajutorul unor ospătari. Mai mult, se consuma chiar alcool în camere, iar unii fumau. În rol intrau tot oameni din personalul de la hotel.

(CITEȘTE AICI: TATĂL ȘEFULUI FRF ÎL ”ÎNȚEAPĂ” PE GIGI BECALI)

”Erau unii ospătari care le mai livrau băutură și țigări în camere.”, a încheiat sursa.

Hagi i-a prins și i-a taxat!

”Regele” a mai aflat de derapaje și, ulterior, a ”scăpat” de fotbaliștii cu probleme. Fostul internațional a tăiat în carne vie atunci când a auzit de viața extrasportivă agitată a unora dintre jucători. Nu a agreat nici faptul că unii pierdeau nopțile la cazinou, cazul lui Bănel Nicoliță, căruia i-a reziliat contractul. I-a pedepsit și pe cei cu viciul fumatului, între care Benzar, Florinel Coman și Florin Tănase.

(NU RATA, AICI: IMAGINI GENIALE CU SUPER-VEDETELE FCSB-ULUI… FUMEAZĂ PALMAT LA TERASĂ DE FRICA LUI GIGI BECALI!)

Toate aceste reguli stricte au dat rezultate. Un titlu luat în premieră, în fața unor echipe de tradiție cum ar fi FCSB și Dinamo. Plus participarea în play-off an de an, cu pretenții la podium. Așa cum se întâmplă și în acest sezon.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...