Tatăl șefului FRF îl ”înțeapă” pe Gigi Becali: ”E un…”

Publicat: 27/04/2018 | 23:23
Tatăl șefului FRF îl ”înțeapă” pe Gigi Becali:  ”E un…”

Gigi Becali a anunțat că predă ”cheile” clubului, după ce Răzvan Burleanu a câștigat alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal. Vasile Geambazi este cel căruia Gigi i-a dat toată puterea, în acte. Gheorghe Burleanu, tatăl șefului Federației, a comentat gestul făcut de Becali, ba chiar l-a ironizat. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a obținut declarațiile războinice.

Gigi Becali a luat foc atunci când preferatul său, Ionuț Lupescu, a fost îngenuncheat de Răzvan Burleanu, la alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal. A anunțat că se va ”radia” din actele clubului FCSB.

(VEZI ȘI: TATĂL LUI RĂZVAN BURLEANU PROVOACĂ ”ARMAGHEDONUL” ÎN LIGA I)

“Nu mă mai implic, nu mai am niciun fel de tangență. Vasile Geambazi va lua cheile de la mine. Atât timp cât se întâmplă ce se întâmplă în fotbal, când e votat un om ca Burleanu, eu nu mai am de-a face. Am luat această hotărâre. Asta am decis, după ce a ieșit Burleanu președinte. Dacă vreți, este și un protest, dacă ne comandă fotbalul feminin și futsalul… Nu mai vreau să mă pronunț și să fac păcate. E clar că s-a folosit și de funcție”, spunea Becali a doua zi după ce Burleanu a prins al doilea mandat de președinte al Federației.

Burleanu: ”Gigi nu are somn dacă nu spune tot!”

Gheorghe Burleanu, tatăl lui Răzvan Burleanu, l-a ”înțepat” pe latifundiar. ”Eu cred că Gigi Becali ascunde altceva. El e sufletist, a băgat și bani, a pus suflet la echipă. Probabil a făcut asta pentru că i-a jignit pe cei de la CFR Cluj. I-a făcut unguri. La cum a spus e un fel de discriminare. Bine, eu consider că vor primi o amendă cei de la FCSB, dar de depunctat, nu. Nu cred. De ce să sufere cei care muncesc în iarbă pentru o afirmație a mea sau a altuia? Dar o amendă eu zic că va primi, pentru că, în momentul când a făcut afirmația, încă mai era în acte la FCSB. Dar acum, că a predat actele unui asociat, unui văr al lui, poate să spună ce vrea. Trece în rândul suporterilor și el. Corect, nu?”, a declarat Gică Burleanu, pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România.

(CITEȘTE AICI: MOTIVUL PENTRU CARE GIGI ȘI-A ”CONCEDIAT” CANCELARUL!)

Tatăl șefului de la FRF l-a ironizat apoi pe Gigi Becali. ”Dar eu îl apreciez, să știi! Omul nu știe să țină un secret, în primul rând. El spune tot. Pentru că, fiind cu credința asta dusă la extrem, parcă nu are somn dacă nu spune tot ce a auzit sau a văzut. Deci, e un om numai bun de martor la procese, clar. Garantat”, a mai spus Gheorghe Burleanu.

Burleanu: ”Gigi zici că-i din Las Fierbinți!”

Tatăl lui Răzvan Burleanu a mai vorbit o dată despre Gigi Becali, în finalul anului trecut, într-un interviu pentru CANCAN.RO. (VEZI ȘI: TATĂL ȘEFULUI FRF DEZVĂLUIE CINE ”L-A TRĂDAT” PE LUPESCU)

”Gigi Becali azi îi face pe jucători de 100 de milioane de euro, mâine, îi dă afară. E ca vremea! Gigi Becali zici că-i din Las Fierbinţi! Nu ştiu cât de credincios este. Că se dă credincios. Nu mai râde acum de nea Puiu (n.r. Anghel Iordănescu). Credinţa e în suflet, nu s-o arăţi peste tot. Gigi Becali pozează în sfânt!”, spunea Gică Burleanu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...