Motivul pentru care Gigi și-a ”concediat” Cancelarul! Are legătură cu fiica lui ”Breloc”…

Publicat: 20/04/2018 | 23:02

Virgil Becali era, până de curând, mâna dreaptă a lui Gigi Becali, dar totul s-a rupt brusc, la nunta fetei acestuia. Atunci ar fi descoperit finanțatorul FCSB că era… mințit. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat motivul pentru care Gigi i-a spus ”Pa” celui care era și sfătuitorul său principal.

Virgil Becali, zis ”Breloc”, a dispărut din peisajul fotbalistic al celei mai titrate echipe din Liga 1, FCSB. A avut totul pe mână, a avut încrederea necondiționată a finanțatorului, dar a pierdut: totul a început la nunta fiicei sale.

(CITEȘTE ȘI: TATĂL LUI RĂZVAN BURLEANU PROVOACĂ ”ARMAGHEDONUL” ÎN LIGA I)

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat detalii picante ale rupturii dintre cei doi, de la surse apropiate lor. Pe Gigi Becali l-ar fi luat durerea de cap, când a descoperit durerosul adevăr.

Virgil Becali era singurul om din anturajul familiei FCSB care ar fi avut chiar cheia de la seiful din palatul lui Gigi Becali de pe Aleea Alexandru, acolo unde latifundiarul își ținea și o grămadă de bani, dar și nenumărate acte, nu numai ale clubului, potrivit surselor noastre.

(VEZI AICI: CUM L-AM FILMAT PE CEL MAI CUMINTE FOTBALIST AL LUI GIGI BECALI)

În fine, nuntă mare în familia lui Virgil Becali, de 100.000 de euro, toți machidonii invitați, Gigi Becali, evident, între ei. Doar că finanțatorul FCSB ar fi rămas mască atunci când a ajuns la locuința miresei…

”S-a crucit, era un lux acolo…”

Virgil Becali, văr îndepărtat cu milionarul, i se plânsese acestuia că o duce greu, că banii nu-i ajung, având unele probleme. Ba chiar că fata lui stă într-o căsuță modestă… Iar lui Gigi i s-a rupt inima de ”bietul” văr și l-ar fi ajutat cât a putut. Și… A venit ziua în care Becali milionarul a ajuns în fața locuinței fetei vărului îndepărtat, la care a ținut ca ochii din cap.

(CITEȘTE ȘI: UN PICTOR I-A FĂCUT PORTRETUL MAMEI LUI GIGI BECALI ȘI ÎL VINDE CU…)

Machidonii din familia Becali, dar și prietenii, nu neapărat rude, au plecat, alături de finanțatorul FCSB, către casa miresei, conform ritualului, pentru a o lua și a merge apoi la marea ceremonie. Dar în loc de micuța căsuță, aceștia au ajuns în fața unui palat! ”S-a crucit, era un lux acolo…”, a dezvăluit un apropiat al familiei.

Gigi Becali ar fi luat foc! Și-a amintit de poveștile înduioșătoare ale celui care-i era mâna dreaptă la club, dar s-ar fi calmat, ar fi lăsat de la el. Doar că ulterioarele evenimente s-au consumat identic, într-un mare lux. Și atunci Gigi Becali a decis să rupă orice legătură cu vărul care îi era ca un frate!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)