SUPER-INTERVIU ÎN EXCLUSIVITATE NAŢIONALĂ. Tatăl lui Răzvan Burleanu provoacă ”Armaghedonul” în Liga I. ”Gigi Becali pozează în Sfânt, dar e din Las Fierbinţi! Hagi e băgat la înaintare de…”

Publicat: 25/09/2017 | 00:00
Gheorghe Burleanu, tatăl preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, a oferit un interviu spumos pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, în care i-a pus la zid pe cei care i-au vorbit de rău fiul. Între altele, Burleanu senior a făcut haz de Gigi Becali, pe care nu-l crede atât de credincios precum se prezintă la TV, şi a spus că Generaţia de Aur nu ar trebui numită aşa. Dar temele abordate sunt mult mai multe... (VEZI ŞI: Antrenorul german a ”curăţat” camera de hotel. Ultimele imagini cu Daum în România! A băgat în bagaje până şi…VIDEO EXCLUSIV)
Salut, Gică! Ce faci?
– Ce să fac, sunt la mine, la balon, am tuns iarba, am făcut puţinã curãţenie. Că de croşetat nu mai croşetez… Iarna o făceam. (Râde!) 
 
La balon? 
Da, am două terenuri de mini-fotbal, unul aici, la Gherăieşti, în Bacău, unde sunt acum, altul, la Oneşti. Din asta trăiesc, am şi eu o afacere mică, mini-fotbal… De unde am plecat, acolo am ajuns. Nu am ajuns eu mare antrenor. N-am avut atracţie. Mie îmi plac copiii, să-i privesc cum joacă. Muncesc… Şi 10 ore pe zi. Ca la casă, mai smulg o iarbă, mai dau o lopată…
 
Şi cât câştigi din asta?
Nu se trãieşte extraordinar, dar să fie acolo, ceva, pentru nepoţi, că eu tot cu o singură gură mănânc. Acuşi ies la pensie… Am tot ce-mi trebuie, nu mă plâng. Am rămas modest. Şi dacă eram milionar în euro, tot cu clasa muncitoare ţineam. Eu mã simt bine aici, singur… (CITEŞTE AICI: Avem detalii de ultimă oră. Fotbalistul lui Gigi Becali îşi hărţuieşte soţia la divorţ! Îi cere până şi…)
 
Cu şeful FRF te vezi des?
(Râde!) Nu prea! Că e şi el ocupat până peste cap. Mai mult vorbesc la telefon.
 
De câte ori l-ai văzut anul ãsta? 
Păi… de douã ori, de Paşte şi de ziua lui. Am venit la Bucureşti. Am stat două zile. Numai în casă, că erau 60 de grade afară!
 
Şi despre ce vorbeşti cu el?
– Orice, în afară de fotbal. De fotbal, nu! Ce să-l mai întreb şi eu de fotbal? 

”Nu-i asta Generaţia de Aur!”

 
De ce-l contestã Generaţia de Aur? 
Care Generaţie de Aur? E o confuzie totală cu ”Generaţia de Aur”! Aia adevăratã e Steaua ’86, care a câştigat Cupa Campionilor Europeni! Ce aur a câştigat generaţia asta de i se zice de aur? Aur e când iei locul 1, argint, când iei locul 2, bronz, când iei locul 3, nu? ”Generaţia de Aur”? Probabil e o poreclã, un alint poate… Nu spune nimeni că nu au avut valoare acei jucãtori, acea generaţie. (CITEŞTE AICI: Mânache ţine aproape de un cunoscut fost stelist! El e ”rezerva” lui Dică la FCSB! Imaginile care demonstrează planul lui Becali)
 
Dar Hagi de ce e aşa înverşunat împotriva lui Răzvan? Nu a vrut sã mai audã de naţională, de FRF.
– Eu spun că Hagi e băgat la înaintare de unii. Că el e revoltat, aşa, e normal. Că pune suflet în ce face. Iar după o perioadă ca antrenor, nu mai ai toate ţiglele pe casã. Fiecare are câte o păsărică, unii au stoluri! 
 
Dar tu ai toate ţiglele? 
– Nu! Eu de mic sunt aşa. Mama nu putea să mă audă dacă mă punea în pătuţ, aşa că mă culca pe şifonier. Şi am căzut de vreo câteva ori…

”Pompiliu Popescu e cu dalta şi ciocanul!”

Nu doar cei din Generaţia de Aur îl contestã pe Răzvan!
Am văzut. Văd că Pompiliu Popescu tot face dezvãluiri. El ar trebui să înţeleagă un lucru: s-a dus vremea când veneai ca medic la lot cu dalta şi ciocanul! Nu mai e doar cu vitamina C. Acum, e altceva. A pus el mâna pe vreun bisturiu? Pompiliu Popescu e ca medicul de familie…
 
De ”experimentul” Daum ce spui?
Sincer, îmi pare rãu! El a vrut sã schimbe mentalitatea, dar n-a ştiut total cine suntem noi, românii. Şi a lucrat şi sub presiune. Păi, nici n-a coborât din avion şi l-a luat Dinu în primire. Şi nici nu a avut noroc. Uite, Costicã Ştefănescu mi-a fost antrenor, impecabil antrenor. La Bacău era atunci, a făcut un punct din opt meciuri! N-a avut noroc. Să ştii, un antrenor te duce din 16 în 16, în faţa porţii el nu mai are ce face. (CITEŞTE AICI: Filmările scandaloase care vor zgudui showbizul! Azi e căsătorită, dar în trecut…Cântăreaţa lui Gigi Becali are un secret fierbinte: Era mai mult decât jucăuşă în pat, iar imaginile-bombă au ajuns la noi!)
 
Cosmin Contra e OK?
În primul rând, e român, cunoaşte mentalitatea… Pe care nu are cum s-o schimbe (Râde!). Eu îi urez să aibă baftă, că nu s-a născut nimeni învăţat. S-au luat acum unii de el..

”Gică Popescu fură curent electric!”

Gică Popescu a spus că Răzvan a fost pus politic.
O aberaţie totală! Fereascã Dumnezeu! Ăştia nu gândesc. Una-două, politic! Răzvan a fost ba băsist, ba pontist… Nu poate ieşi pe stradă că nu ştiu ce a făcut… Dacă şi Contra e politic, înseamnă că Gică Popescu fură curent electric!
 
Am fi avut şanse la Mondial dacă era alt antrenor?
La ce jucători avem, care nu evoluează pe la echipele lor, pe afară, nu cred. Nu că ei nu ar avea oarecare valoare.
 
Cine ia campionatul?
 
Cum tot? Că n-a luat de doi ani!
Da, dar anul trecut l-au pierdut la meciul cu Viitorul, că jucãtorii şi-au bătut joc de ocazii. Are cel mai bun lot, CFR va ajunge în play-off, dar nu cred că poate lua campionatul în faţa Stelei. Plus că banii sunt la zi la Steaua…

”Gigi Becali pozează în sfânt!”

Da, Gigi Becali dă banii, dar îi şi pune la zid pe jucãtori.
Daaaa, azi îi face de 100 de milioane de euro, mâine, îi dă afară. E ca vremea! Gigi Becali zici că-i din Las Fierbinţi! Nu ştiu cât de credincios iese. Că se dă credincios. Nu mai râde acum de nea Puiu (n.r. Anghel Iordănescu). Credinţa e în suflet, nu s-o arăţi peste tot. Gigi Becali pozează în sfânt!
 
Are vreo şansă Dică?
El încă nu-i copt. Acolo sunt pretenţii mari. El e şi emotiv, are şi bun-simţ. La Steaua trebuie să fii mai ciobănaş. (CITEŞTE AICI: Telenovela anului în Liga I. E mega-scandal în vestiarul echipei lui Gigi! MOTIVUL E HALUCINANT… Jucătorul-problemă i-a ”julit” amanta managerului FCSB!)
 
Merită jucătorii din Liga 1 salariile astea mari?
Ei le iau, dar, din păcate pentru ei, se duc repede în Centrul Vechi! Nu pun deoparte. E şansa lor. Păi eu, dacă nu puneam deoparte când eram fotbalist, mă mai băga acum cineva în seamă? O făceam calică pe nevastă-mea, când îi mai ceream şi nu-mi dădea, dar acum îi mulţumesc. Acum îi spun şi eu ”soarele meu”, cum îi zice Prodanca lui Reghe (Râde!).
 
CRISTIAN BLĂNUŢĂ
Citește și...