Avem detalii de ultimă oră. Fotbalistul lui Gigi Becali îşi hărţuieşte soţia la divorţ! Îi cere până şi…

Publicat: 22/09/2017 | 00:00

Stelistul Gabi Enache a dat nas în nas cu soţia lui, Mădălina, pe treptele tribunalului. Fotbalistul preferat de Gigi Becali încearcă să rezolve cât mai repede cu divorţul, pentru că amanta sa, Lena, mai are foarte puţin până ce-i va naşte copilul. Fetiţa lui şi a Mădălinei este însă şi ea un motiv de dispută la proces, după cum a aflat CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, însă nici pe departe singurul. (VEZI AICI: Telenovela anului în Liga I. E mega-scandal în vestiarul echipei lui Gigi! MOTIVUL E HALUCINANT… Jucătorul-problemă i-a ”julit” amanta managerului FCSB!)

Primul termen al divorţului intentat de fotbalist a început la una dintre instanţele din Capitală, iar soţii s-au prezentat pentru a-şi argumenta poziţia în faţa judecătorilor. O serie de martori, de o parte şi de cealaltă a combatanţilor, au spus că mariajul nu mai poate continua, iar relaţia este iremediabil afectată. Detaliile au făcut, însă, diferenţa, pentru că fotbalistul a pus condiţii pentru încheierea rapidă a procesului!

(CITEŞTE ŞI: VIDEO EXCLUSIV. Fotbalistul lui Gigi Becali şi-a împăcat logodnica la terasă după ce s-a aflat de amantă!)

Surse judiciare au explicat pentru CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, că Gabi Enache, chiar dacă este văzut ca principalul vinovat al eşecului mariajului, datorită pasiunilor sale extraconjugale, este cel care emite pretenţiile. Stelistul refuză să plătească suma obligatorie lunară, reprezentând pensia de întreţinere a minorei, de teamă că banii vor fi folosiţi de încă actuala lui soţie, dar se declară dispus să-i cumpere el obiectele necesare fetiţei sale.

Mai mult, împreună cu Mădălina, a achiziţionat un apartament cu credit la o bancă, pe care ar vrea să-l păstreze. În situaţii similare, soţia ar trebui să primească o sumă de bani în contul părţii care i se cuvine din bunul comun dobândit în timpul căsniciei, dar fotbalistul preferat al lui Gigi Becali refuză această variantă, considerând că Mădălina nu a avut nicio contribuţie financiară. Aici este motivul de conflict, pentru că fosta soţie e de acord ca el să păstreze casa, dar vrea ca măcar să fie despăgubită cu o sumă de bani, reprezentând avansul plătit, dar şi mobila cumpărată de ea în apartament.

(VEZI ŞI: EXCLUSIVITATE. Încă puţin şi vor deveni părinţi. Fotbalistul lui Gigi Becali & iubita, singurele declaraţii despre sarcină!)

În privinţa custodiei, soţii s-au înţeles ca fetiţa să locuiască la mamă, cu custodie comună din partea ambilor părinţi. Sub nici o formă Mădălina nu este de acord, însă, cu pretenţiile considerate exagerate ale lui Gabi Enache, cu privire la afacerea ei! Ea deţine un salon de înfrumuseţare, iar soţul ei vrea o cotă-parte din afacere, spunând că a investit bani şi acolo! (I.D.)

Cine are detalii suplimentare despre procesul dintre Gabi Enache şi Mădălina este rugat să ne contacteze la adresa de e-mail: pont@cancan.ro