Mânache ţine aproape de un cunoscut fost stelist! El e ”rezerva” lui Dică la FCSB! Imaginile care demonstrează planul lui Becali

Publicat: 20/09/2017 | 00:00

Steaua traversează o perioadă excelentă, după două victorii la scor, 3-0 cu Viktoria Plzen, în Europa League, şi 4-0 cu Gaz Metan Mediaş, într-un meci de campionat. Dică e fericit. Dar nici acum nu e sigur de postul pe care l-a preluat, cu emoţie, în vară. Asta pentru că Gigi Becali e schimbător, azi eşti numărul unu, mâine, out! Iar latifundiarul nu se dezminte! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a surprins pe "Mânache" (probabil trimis de Gigi) într-o discuţie cu Ilie Dumitrescu, un posibil înlocuitor al lui Dică. (VEZI ŞI: Imaginile care anunţă transferul verii la Steaua! Se pregăteşte în secret ”repatrierea” lui DODEL!)

Ilie Dumitrescu e pro Steaua lui Gigi, adică FCSB, de aceea, de multe ori a lăudat echipa şi pe patron la postul de televiziune unde lucrează. Sigur, a mai şi criticat, niţel, pe ici, pe colo, dar în final şi-a impus optimismul în privinţa viitorului imediat al echipei roş-albastre. A spus odată că ar antrena Steaua şi gratis, fiind o onoare pentru cel care a făcut istorie acolo ca fotbalist. Iar Gigi Becali nu uită cuvintele frumoase rostite de Ilie.

CANCAN.RO i-a surprins, într-un club din Capitală, pe Ilie Dumitrescu şi pe Marius Ianuli, poreclit „Mache” sau „Mânache”, omul lui Gigi din vestiar. Cei doi au petrecut câteva ore acolo, s-au distrat, au zâmbit larg, dar s-au încins, la un moment dat, şi într-o discuţie serioasă. Este posibil ca „Mânache” să-l fi întrebat pe Ilie dacă ar fi disponibil să preia banca Stelei, dacă Nicolae Dică nu va reuşi în această toamnă să menţină Steaua pe podium, dar să facă şi istorie în cupele europene, unde primul pas a fost cu dreptul.

(NU RATA, AICI: VIDEO EXCLUSIV. Fotbalistul lui Gigi Becali şi-a împăcat logodnica la terasă după ce s-a aflat de amantă!)

Ilie Dumitrescu ar fi planul de rezervă al lui Gigi Becali în cazul în care Dică o ”comite” grav, rămâne doar ca fostul internaţional să uite de perioada în care a antrenat Steaua: planul lui de atunci nu a mers, aşa că a cedat.

A plecat din cauza suporterilor

Ilie Dumitrescu nu are amintiri plăcute din perioada în care a antrenat-o pe Steaua. El a devenit tehnicianul roş-albaştrilor în 2010, după ce Victor Piţurcă şi-a dat demisia. Dar a rezistat doar 40 de zile pe banca Stelei. În această perioadă, echipa a disputat cinci meciuri în campionat, două victorii, o înfrângere. În cupele europene, a bifat trei partide, două cu Grasshoppers Zurich şi cu Liverpool.

Şi-a dat, la rându-i, demisia, după ce a fost apostrofat de suporteri. „Nu pot sta într-un loc unde nu sunt dorit, nu ştiu dacă meritam acest tratament din partea suporterilor. Nu o să mai continui ca antrenor la Steaua”, şi-a argumentat decizia Ilie Dumitrescu.

L-a apărat pe Gigi în procesul cu Armata

Ilie Dumitrescu a sărit în apărarea lui Gigi Becali, în conflictul pe care finanţatorul l-a avut cu Armata şi în urma căruia a pierdut numele şi sigla. Fostul internaţional a spus că Becali a fost păcălit.

„Când s-a facut tranzacţia, Gigi a fost păcălit! Într-o tranzacţie există un învins şi un câştigător, iar Gigi a fost învinsul. Sunt «n» tranzacţii care nu s-au făcut în regulă în ţara asta.

Cel care pierde este Gigi Becali. El a continuat activitatea cu echipa asta. El n-a preluat FCSB, a preluat Steaua”, a spus Dumitrescu.

(VEZI AICI: EXCLUSIVITATE. Încă puţin şi vor deveni părinţi. Fotbalistul lui Gigi Becali & iubita, singurele declaraţii despre sarcină!)

De asemenea, a amintit că într-un duel FCSB-Steaua va ţine cu echipa lui Gigi Becali. „Dacă se întâlnesc în Liga 1, n-am niciun fel de stres la meciul ăla. Eu ţin cu FCSB. Da, împotriva Stelei, împotriva siglei. Pentru că eu cred că acele legende – Lăcătuş, Iovan, Aelenei, Tudorel Stoica, Bumbescu, poate Gabi Balint – s-au alăturat acestui proiect pentru că are emblema. Dar dacă echipa lui Lăcătuş va câştiga titlul, o să mă bucur din suflet”, declara Ilie.

CRISTIAN BLĂNUŢĂ

Citește și...