Acasă » Știri » Sport » Steaua » Telenovela anului în Liga I. E mega-scandal în vestiarul echipei lui Gigi! MOTIVUL E HALUCINANT… Jucătorul-problemă i-a ”julit” amanta managerului FCSB!

Telenovela anului în Liga I. E mega-scandal în vestiarul echipei lui Gigi! MOTIVUL E HALUCINANT… Jucătorul-problemă i-a ”julit” amanta managerului FCSB!

De: Cancan 14/09/2017 | 00:00
Telenovela anului în Liga I. E mega-scandal în vestiarul echipei lui Gigi! MOTIVUL E HALUCINANT… Jucătorul-problemă i-a ”julit” amanta managerului FCSB!
Gabriel Enache și-a reziliat contractul cu FCSB după partida cu Dinamo

Vestiarul lui Nicolae Dică stă pe un butoi de pulbere după ce s-a aflat că Gabriel Enache i-a ”julit” amanta managerului FCSB. Rănit în orgoliu, oficialul a făcut tot posibilul să-l „sape” pe mijlocaş, lucru care i-a reuşit. Jucătorul-problemă a fost exclus din lot şi trimis la echipa a doua. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile telenovelei anului în Liga 1. (VEZI ŞI: Au ieşit la mall şi... Stelistul lui Gigi Becali a "înfiat-o" pe fiica amantei!)

Este mega-scandal în vestiarul echipei lui Gigi! Nu rezultatele sub aşteptări sunt, însă, de vină. Altceva a aprins fitilul. Motivul pentru care nu mai există înţelegere între un jucător şi o persoană din staff este de-a dreptul halucinant. În acest moment, Gabriel Enache este cel mai hulit jucător de la FCSB. Atât de conducere, cât şi de fani. Cum a ajuns mijlocaşul în această postură? CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are întreaga poveste.

Gabriel Enache este unul dintre cei mai mediatizaţi fotbalişti de la FCSB, chiar dacă evoluţiile sale nu au fost deloc impresionante. În schimb, în viaţa amoroasă, mijlocaşul este foarte activ. Deşi divorţul de Mădălina nu a devenit oficial, fotbalistul trăieşte o poveste de dragoste cu Lena care, curând, îi va dărui şi un copil. Acest lucru nu îl împiedică, însă, pe internaţionalul român să „marcheze” şi în alte locuri.

În urmă cu aproximativ două luni, Gabriel Enache a legat o relaţie cu o tânără superbă, pe care a întâlnit-o într-o cafenea din Capitală, situată în zona Decebal. Au ieşit de mai multe ori împreună, iar totul s-a încheiat, de fiecare dată, în dormitor. Fotbalistul nu ştia, însă, că domnişoara pe care a ”julit-o” de câteva ori era amanta managerului FCSB! Şi că aventura urma să declanşeze un scandal monstru în vestiarul echipei lui Gigi. (VEZI AICI: Îşi închiriase un cuibuşor secret de nebunii, unde… ”Stelistul-mitralieră” a ”împuşcat” la foc automat o stewardesă, o membră a Brigăzii ”Secţia 19” şi… Detalii fabuloase ies la iveală înaintea divorţului)

Haosul a început în momentul în care managerul sportiv al FCSB a aflat că Gabriel Enache i-a ”julit” amanta. Pe parcursul unei discuţii cu oficialul vicecampioanei, tânăra s-a scăpat şi i-a spus că a avut o relaţie cu un fotbalist din lotul lui Nicolae Dică. Când a aflat despre cine este vorba, managerul a luat, pur şi simplu, foc. Şi, rănit în orgoliu, a jurat să se răzbune. Aşa că a început să-l „sape” pe mijlocaş. Atât la antrenor, cât şi, mai ales, la patron.

Astfel că, în cele din urmă, Gabriel Enache a fost exclus din lot şi trimis la echipa a doua. Managerul şi-a dus planul la îndeplinire şi este mulţumit că a scăpat de jucătorul-problemă care a avut tupeul să „atentenze” la amanta lui şi pe care nu-l mai suporta sub nicio formă. Conform unor surse, managerul sportiv înnebunea, de-a dreptul, când îl vedea pe Gabriel Enache. (CITEŞTE ŞI: EXCLUSIVITATE. Încă puţin şi vor deveni părinţi. Fotbalistul lui Gigi Becali & iubita, singurele declaraţii despre sarcină!)

În clipa de faţă, şansele ca mijlocaşul să mai revină sub comanda lui Nicolae Dică sunt ca şi nule. Cel mai probabil, fotbalistul va fi vândut la iarnă. Mai ales că nici patronul FCSB nu-l mai are deloc la inimă. ”Injecţiile” managerului ar fi avut efectul scontat.

„Atât de tare m-am enervat pe ăla, pe Enache, numai mingi lungi, n-a urcat nici măcar o dată. El e supărat, Enache, că de ce a venit Benzar. «Ce, mă băgaţi pe mine acum, când nu îl băgaţi pe Benzar?». Cam aşa ceva. Păi, lasă, că o să stai tu la echipa a doua, la Liga a 3-a, şi o să vină Pleaşcă rezerva lui Benzar. O să vadă el. Nu-i convenea rezervă. Păi nu o să mai fie nici rezervă. Pleaşcă nu e pe lista pentru UEFA, dar nici Enache nu va fi”, a spus patronul FCSB. (NU RATA: Aflat în divorţ şi cu o amantă însărcinată, Gabi Enache vrea mai mult. Cum a încercat stelistul să o agate pe Facebook pe ”Fata de la pagina 5”)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul zilei | Șeful cel nou
Bancul zilei | Șeful cel nou
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf! „Este executat silit pe tot ce are și este în degringoladă”
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf!...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat mâncare în casă”. Cum s-a schimbat viața artistului de când a devenit faimos
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată România și stă cel mai bine la transport în comun, piste de biciclete și parcări
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată...
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe care îl ai sigur în casă
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe...
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din Egipt pe fondul deficitului de forţă de muncă
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din...
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă,...
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc din propria cenușă
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc...
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina D, e mai bun ca somonul și îl găsești în toate supermarketurile din România
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina...
×