Vestiarul lui Nicolae Dică stă pe un butoi de pulbere după ce s-a aflat că Gabriel Enache i-a ”julit” amanta managerului FCSB. Rănit în orgoliu, oficialul a făcut tot posibilul să-l „sape” pe mijlocaş, lucru care i-a reuşit. Jucătorul-problemă a fost exclus din lot şi trimis la echipa a doua. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile telenovelei anului în Liga 1. (VEZI ŞI: Au ieşit la mall şi... Stelistul lui Gigi Becali a "înfiat-o" pe fiica amantei!)

Este mega-scandal în vestiarul echipei lui Gigi! Nu rezultatele sub aşteptări sunt, însă, de vină. Altceva a aprins fitilul. Motivul pentru care nu mai există înţelegere între un jucător şi o persoană din staff este de-a dreptul halucinant. În acest moment, Gabriel Enache este cel mai hulit jucător de la FCSB. Atât de conducere, cât şi de fani. Cum a ajuns mijlocaşul în această postură? CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are întreaga poveste.

Gabriel Enache este unul dintre cei mai mediatizaţi fotbalişti de la FCSB, chiar dacă evoluţiile sale nu au fost deloc impresionante. În schimb, în viaţa amoroasă, mijlocaşul este foarte activ. Deşi divorţul de Mădălina nu a devenit oficial, fotbalistul trăieşte o poveste de dragoste cu Lena care, curând, îi va dărui şi un copil. Acest lucru nu îl împiedică, însă, pe internaţionalul român să „marcheze” şi în alte locuri.

În urmă cu aproximativ două luni, Gabriel Enache a legat o relaţie cu o tânără superbă, pe care a întâlnit-o într-o cafenea din Capitală, situată în zona Decebal. Au ieşit de mai multe ori împreună, iar totul s-a încheiat, de fiecare dată, în dormitor. Fotbalistul nu ştia, însă, că domnişoara pe care a ”julit-o” de câteva ori era amanta managerului FCSB! Şi că aventura urma să declanşeze un scandal monstru în vestiarul echipei lui Gigi. (VEZI AICI: Îşi închiriase un cuibuşor secret de nebunii, unde… ”Stelistul-mitralieră” a ”împuşcat” la foc automat o stewardesă, o membră a Brigăzii ”Secţia 19” şi… Detalii fabuloase ies la iveală înaintea divorţului)

Haosul a început în momentul în care managerul sportiv al FCSB a aflat că Gabriel Enache i-a ”julit” amanta. Pe parcursul unei discuţii cu oficialul vicecampioanei, tânăra s-a scăpat şi i-a spus că a avut o relaţie cu un fotbalist din lotul lui Nicolae Dică. Când a aflat despre cine este vorba, managerul a luat, pur şi simplu, foc. Şi, rănit în orgoliu, a jurat să se răzbune. Aşa că a început să-l „sape” pe mijlocaş. Atât la antrenor, cât şi, mai ales, la patron.

Astfel că, în cele din urmă, Gabriel Enache a fost exclus din lot şi trimis la echipa a doua. Managerul şi-a dus planul la îndeplinire şi este mulţumit că a scăpat de jucătorul-problemă care a avut tupeul să "atentenze" la amanta lui şi pe care nu-l mai suporta sub nicio formă. Conform unor surse, managerul sportiv înnebunea, de-a dreptul, când îl vedea pe Gabriel Enache. (CITEŞTE ŞI: EXCLUSIVITATE. Încă puţin şi vor deveni părinţi. Fotbalistul lui Gigi Becali & iubita, singurele declaraţii despre sarcină!)

În clipa de faţă, şansele ca mijlocaşul să mai revină sub comanda lui Nicolae Dică sunt ca şi nule. Cel mai probabil, fotbalistul va fi vândut la iarnă. Mai ales că nici patronul FCSB nu-l mai are deloc la inimă. ”Injecţiile” managerului ar fi avut efectul scontat.

"Atât de tare m-am enervat pe ăla, pe Enache, numai mingi lungi, n-a urcat nici măcar o dată. El e supărat, Enache, că de ce a venit Benzar. «Ce, mă băgaţi pe mine acum, când nu îl băgaţi pe Benzar?». Cam aşa ceva. Păi, lasă, că o să stai tu la echipa a doua, la Liga a 3-a, şi o să vină Pleaşcă rezerva lui Benzar. O să vadă el. Nu-i convenea rezervă. Păi nu o să mai fie nici rezervă. Pleaşcă nu e pe lista pentru UEFA, dar nici Enache nu va fi", a spus patronul FCSB. (NU RATA: Aflat în divorţ şi cu o amantă însărcinată, Gabi Enache vrea mai mult. Cum a încercat stelistul să o agate pe Facebook pe ”Fata de la pagina 5”)

Citeste despre:gabriel enache, gabriel enache fcsb, gabriel enache amanta, gabriel enache lena, gabriel enache scandal manager fcsb, gabriel enache exclus din lot


Share On Facebook