Răzvan Burleanu, reales președinte al Federației Române de Fotbal!

Publicat: 18/04/2018 | 16:50

Răzvan Burleanu a fost reales președinte al Federației Române de Fotbal. (CITEȘTE ȘI: MIRCEA SANDU: „IONUŢ LUPESCU E CEA MAI BUNĂ SOLUŢIE LA FRF!”)

Răzvan Burleanu a câștigat detașat cea mai înaltă poziție de la ”Casa Fotbalului”. Acesta s-a impus din primul tur cu 168 de voturi.

Răzvan Burleanu – 168 de voturi

Ionuț Lupescu – 78 de voturi

Marcel Pușcaș – 8 voturi

Ilie Drăgan- 0 voturi

Răzvan Burleanu a câștigat alegerile din primul tur! ”Bravo, bă”, s-a urlat din sală, când numărătoarea a indicat că acesta a adunat deja 168 de voturi.

Alegerile pentru  conucătorul  fotbalului românesc au avut loc în carul Adunării Generale ce a început la ora 11.00 și în cadrul căreia, Ionuț Lupescu, Răzvan Burleanu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan au avut ocazia să se adreseze membrilor afiliați.(NU RATA, AICI: S-A AFLAT ȘEFUL DE LA FRF CU 3 ZILE ÎNAINTEA ALEGERILOR! VA FI…)

Alegerile în urma cărora Răzvan Burleanu a fost ales presedintele FRF au fost subravegheate îndeaproape de reprezentanții FIFA și UEFA ce au luat loc în primul rând, pentru a nu scăpa nicun amânunt. Ședința Adunării Generale a fost deschisă cu un discurs al turcului Servet Yardimdi, reprezentant al UEFA.

Comisia de validare a voturilor a fost condusă de Bogdan Gheorghiță, șeful AJF Vaslui și votant declarat al lui Răzvan Burleanu. Acesta este și subinspector și purtător de cuvânt la IPJ Vaslui. Din Comisie a mai făcut parte și Cristi Bivolaru, director general la Viitorul, și susținător al lui Lupescu.

 

Cum s-au împărți voturile:

Liga a III-a:  66 voturi (25,9% din total);

Copii şi juniori:  61 voturi (23,9%);

Asociaţii Judeţene de Fotbal: 42 voturi (16,5%);

Fotbal Feminin: 29 voturi (11,4%);

Futsal: 25 voturi (9,8%);

Liga a II-a: 18 voturi (7%);

Liga I: 14 voturi (5,5%).

Publicată de Cancan.ro pe 18 Aprilie 2018

Știre în curs de actualizare….

Citește și...