S-a aflat șeful de la FRF cu 3 zile înaintea alegerilor! Va fi…

Publicat: 18/04/2018 | 10:35

Lupta pentru șefia Federației Române de Fotbal a intrat pe ultima sută de metri. Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Răzvan Burleanu sunt principalii candidați la cea mai înaltă funcție de la ”Casa Fotbalului”. Cu doar trei zile înaintea alegerilor pentru președinția FRF, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat informații extrem de importante din interiorul Federației.(CITEȘTE ȘI: „KAISERUL” OFERĂ LĂMURIRI DUPĂ ULTIMELE DEZVĂLUIRI ALE ȘEFULUI FRF!)

Ziua de 18 aprilie, data la care se vor deșfășura alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal, este considerată de majoritatea oamenilor de pe scena sportivă de la noi din țară drept ”Ziua Z a fotbalului românesc”.  Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Răzvan Burleanu sunt principalii candidați care s-au ”bătut” pe viață și pe moarte pentru a-i convinge pe cei 257 de membri afiliați că sunt oamenii potriviți pentru a ocupa  cea mai înaltă funcție de la ”Casa Fotbalului”.(NU RATA, AICI: MIRCEA SANDU S-A SĂTURAT DE BURLEANU)

Cu trei zile înaintea mult-așteptatului scrutin de la FRF, unul dintre cei mai importanți oameni de pe scena fotbalistică, medicul care, în trecut, i-a tratat pe Daniel Prodan, Gheorghe Popescu, Gică Hagi, componenții Generației de Aur, a făcut o mărturisire uluitoare despre alegerile ce urmează să aibă loc și despre posibilul nou șef de la ”Casa Fotbalului”.

”Tuturor celor care sunt alături de actualul președinte de la FRF și care cred că el mai are șanse la încă un mandat, le spun sincer că au pariat pe un cal mort. Răzvan Burleanu a pierdut alegerile”, a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Pompiliu Popescu, fostul medic al naționalei.

Pompiliu Popescu şi Gică Hagi au lucrat ani buni împreună la echipa naţională

Mai mult decât atât, o sursă bine informată din interiorul Federației Române de Fotbal a mărturisit pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că actualul președinte al FRF s-ar pregăti să ofere o ultimă ”lovitură” fotbalului românesc.

Conform sursei citate, Răzvan Burleanu ar intenționa ca FRF să propună membrilor afiliați, înaintea votului pentru președinție, să voteze și pentru dezafilierea centrelor de excelență, iar, în felul acesta, din contabilitatea Federației ar dispărea aproximativ două milioane de euro.

Răzvan Burleanu, chemat la audieri

În urmă cu două luni, Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a fost chemat la Secţia 9 de poliţie din Capitală ca urmare a unei plângeri penale intentate de patru foşti angajaţi federali, Dumitru Mihalache, fostul director de competiţii, Marin Bucurescu, Alexandru Stici şi Marcel Paraschiv. Toţi reclamau că au fost destituiţi abuziv din funcţii şi nu le-au mai fost plătite restanţele salariale.(NU RATA, AICI: BORCEA ȘI-A LUAT ULTIMUL MODEL DE MAYBACH, MAI ”CALIFICAT” DECÂT AL LUI GIGI!)

Mihalache a fost concediat de Burleanu în iunie 2014 şi a intentat o acţiune în  instanţă, pierdută ulterior la Tribunal, dar câştigată în cele din urmă la Curtea de Apel în 24 noiembrie 2016. A câştigat dreptul de a primi 22 de salarii din partea FRF, dar a obţinut şi decizia de a fi repus în aceeaşi funcţie de către Federaţie. FRF trebuia să pună în vigoare în 15 zile hotărârea instanţei, dar nu a făcut asta, iar în ianuarie 2017 Mihalache a făcut plângere penală împotriva lui Burleanu.

Preşedintele FRF a fost chemat  să dea declaraţii, dar între timp Federaţia i-a plătit câteva salarii restante lui Mihalache. În septembrie 2017, FRF a fost executată silit pentru plata tuturor restanţelor salariale către foştii angajaţi. (CITEȘTE ȘI: RĂZVAN BURLEANU A AJUNS LA POLIŢIE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...