Finu’ l-a ”bătut” pe Nașu’! Borcea și-a luat ultimul model de Maybach, mai ”calificat” decât al lui Gigi!

Publicat: 13/04/2018 | 23:48

Super-exclusivitatea momentului. Cristi Borcea a ieșit din închisoare. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe celebrul om de afaceri în ipostaze uluitoare. Fostul ”boss” al clubului din Ștefan cel Mare se bucură din plin de libertate și și-a făcut un super-cadou: ultimul model de Maybach, mai ”calificat” decât al nașului său, Gigi Becali.(CITEȘTE ȘI: CRISTI BORCEA REVINE LA DINAMO! GIGI BECALI: „PLÂNGEA…”)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a reușit să surprindă super-imagini cu fostul conducător al clubului Dinamo. Cristi Borcea se bucură la maximum de momentele petrecute în libertate alături de cei dragi.(CITEȘTE ȘI: CRISTI BORCEA, DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN LEGĂTURĂ CU APARTAMENTUL DIN MIAMI!)

L-am întâlnit, recent, pe fostul acționar dinamovist, la salonul pe care îl deține fosta lui soție, Mihaela Borcea.  Îmbrăcat elegant, așa cum ne-a obișnuit dintotdeauna, fostul ”boss” al echipei roș-albe etala o formă de zile mari. Proaspăt bărbierit și cu un aer de vacanță, Cristi Borcea arăta că libertatea îi priește din plin.

După ce a petrecut minute bune în  salonul respectiv, celebrul acționar de la Dinamo a ieșit în mare grabă și s-a urcat în bolidul de lux care îl aștepta la scară. (NU RATA, AICI: MIHAELA, MESAJ EMOŢIONANT PENTRU FIUL EI ŞI AL LUI CRISTI BORCEA!)

Cristi Borcea iese din salonul deținut de Mihaela Borcea

Deși a stat aproximativ patru ani în spatele gratiilor, Cristi Borcea și-a păstrat atitudinea de învingător. Fostul șef al clubului din Ștefan cel Mare nu s-a putut abține și și-a făcut un cadou ”de proaspătă liberare”. Inspirat de mașina pe care o conduce Gigi Becali, nașul său, Cristi Borcea și-a cumpărat, imediat după ce a părăsit penitenciarul, ultimul model de Maybach.

Borcea a rupt gura târgului și și-a luat chiar unul mai ”calificat” decât cel al latifundiarului din Pipera. A băgat mâna adânc în buzunar și a cumpărat un Mercedes-Mybach S 560 care valorează peste 200 de mii de euro. Varianta deținută de Gigi Becali este „doar” S 500 – modelul vechi, cum ar veni. (CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI A BLOCAT DOUĂ ORE STAȚIA DE AUTOBUZ CA SĂ-ȘI BEA CAFEAUA!)

Borcea și-a luat ultimul model de Maybach, mai ”calificat” decât al lui Gigi!

Cristi Borcea, mai ”calificat” și decât Terente

Despre Cristi Borcea circulă zvonuri că ar fi foarte dotat din punct de vedere al bărbăției, mulţi punând talentul său de cuceritor pe seama potenţei demne de un mit urban. Se spune că dimensiunea respectivă ar atinge 24 de centimetri. Astfel, fostul acţionar dinamovist  ar fi mai „calificat” și decât celebrul Terente, care avea o ”dotare” de „doar” 22 de centimetri. (VEZI MAI MULTE AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...