Anunţul-zilei: Cristi Borcea revine la Dinamo! Gigi Becali: „Plângea…”. Când revine la şefia clubului sportiv

Publicat: 30/01/2018 | 14:29

Gigi Becali a făcut un anunţ-bombă astăzi. Finaţatorul FCSB-ului a mărturisit că în fotbalul românesc se va produce o revenire spectaculoasă: Cristi Borcea se întoarce la Dinamo! Totul se va întâmpla, imediat ce afaceristul va fi eliberat din închisoare, după ce a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni în "Dosarul Transferurilor". Gigi Becali a mai spus că finul său va ieşi de după gratii în două luni şi că, astfel, el va reveni la FC Dinamo Bucureşti din sezonul următor.

În cadrul unui interviu oferit în urmă cu câteva ore, latifundiarul din Pipera a mai dezvăluit că iubitul Valentinei Pelinel va reveni alături de alţi trei acţionari. Nicolae Badea şi Ionuţ Negoiţă, actualul finanţator al lui FC Dinamo Bucureşti ar fi doi dintre aceştia, a mai spus Gigi Becali.

„Am vorbit cu finul Borcea şi mi-a zis că a plâns de bucurie în urma unui sondaj de opinie a fanilor lui Dinamo şi o să intre în fotbal când o să iasă din puşcărie. A zis că o să se lupte cu mine, dar că va mai lua încă trei acţionari cu el. I-am zis că nu are cum să se bată cu mine. Borcea o să iasă mai devreme. I-au dat amânare şi peste două luni va ieşi. Va putea investi din sezonul următor.

Borcea mi-a zis că mai sunt încă trei, iar eu cred că unul este Badea şi că Negoiţă va rămâne şi el. Nu pot să îmi dau seama cine o să fie cel de-al treilea. Cristi mereu comandă. El pare superficial şi indolent, dar e foarte ordonat în tot ce face, calculează milimetric tot ce face. La Dinamo el comanda, el şi cu Badea, dar el îl respecta mult pe Badea şi nu făcea numai ce voia el”, a declarat Gigi Becali pentru Pro-X.

Citeşte şi: Valentina Pelinel, gest surprinzător făcut de ziua lui Cristi Borcea! Cum petrece fostul şef de la Dinamo, care e după gratii

Citește și...