Hagi a transformat celebra Academie într-un… penitenciar!

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 04/05/2018 | 23:56

Pe bandă rulantă produce fotbaliști Gică Hagi la Academia lui, apoi îi vinde pe bani buni. Și, cu toate acestea, Viitorul ajunge mereu în play-off. Mai mult, a câștigat în premieră campionatul, ediția precedentă. Doar că victoriile din toate planurile necesită mari sacrificii, inclusiv din partea jucătorilor. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat care sunt regulile stricte impuse de ”Rege” la Academie. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

(VEZI ȘI: IMAGINILE CARE-L VOR SCANDALIZA PE BECALI! ALIBEC PUNE ÎN PERICOL CONTRACTUL CU FCSB)

Pare simplu: ajungi la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, apoi ”zbori”, frumos, la un club mare. Asta face cu puștii cel mai bun jucător român din toate timpurile. Dar până când un Florin Tănase, un Florinel Coman și, mai nou, un Cicâldău să bată la ușile marilor echipe, chiar la națională, e muncă asiduă, restricție maximă, multă disciplină. De fapt, este regula numărul 1 la Gică Hagi, disciplina înainte de toate. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

(CITEȘTE AICI: Puștii lui Hagi au făcut șpriț de ”campioni” la Loft! Au cocoșat frapierele cu rosé și…)

Academia Gheorghe Hagi este un fel de Alcatraz, o spun unii jucători care s-au perindat pe acolo. Sunt reguli pe care, dacă le încalci, ești out! ”La hotelul unde eram noi cazați intri seara doar cu aprobare. Acolo mai stăteau și jucători de la echipa mare, nu numai juniorii. În fiecare seară trecea o mașină, pe la orele 23-24. Oamenii verificau din stradă dacă sunt lumini aprinse, cine călca pe bec, apoi Hagi afla. Și nu era deloc bine”, spune un fost junior, pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România.

(VEZI ȘI: IMAGINI GENIALE CU SUPER-VEDETELE FCSB-ULUI… FUMEAZĂ PALMAT LA TERASĂ DE FRICA LUI GIGI BECALI!)

”Ușa hotelului se încuie la ora 22, gata, nu mai iese nu mai intră nimeni! Au paznic, știe tot. Eram urmăriți chiar și când mergeam la McDonald’s, Hagi avea oameni puși la recepție, știa tot ce mișca!”, a mai povestit fotbalistul.

Cum îi prinde, cum îi taxează!

Cu toate acestea, Gică Hagi nu a fost ferit de probleme. Unii dintre jucători au avut derapaje, dar ”Regele” a aflat și, ulterior, a ”scăpat” de ei. Fostul mare internațional a tăiat în carne vie atunci când a auzit de viața extrasportivă agitată a unora dintre fotbașliști. Nu a agreat nici faptul că unii pierdeau nopțile la cazinou, cazul lui Bănel Nicoliță, căruia i-a reziliat contractul. I-a pedepsit și pe cei cu viciul fumatului, între care Benzar, Florinel Coman și Florin Tănase.

(CITEȘTE AICI: TATĂL ȘEFULUI FRF ÎL ”ÎNȚEAPĂ” PE GIGI BECALI: ”E UN…”)

Toate aceste reguli stricte au dat rezultate. Un titlu luat în premieră, în fața unor echipe de tradiție cum ar fi FCSB și Dinamo. Plus participarea în play-off an de an, cu pretenții la podium. Așa cum se întâmplă și în acest sezon.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...