Trei fotbaliști din Liga I, filmați pe plaja milionarilor ca la cârciumă: țigări și bere fără număr!

Publicat: 24/08/2018 | 00:38

Da, fotbaliștii nu se dezmint! Au viața lor, departe de sportul rege.  (Super oferte la accesorii gaming) Pe unii talentul îi ajută, ne referim la momentele grele când șprițul ”omoară”, pe alții… nu! Vorba aia, nimeni nu e perfect! Trecem peste talent, pentru că nu are niciunul. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, i-a surprins pe trei jucători din Liga 1, după un meci Viitorul – Gaz Metan, la o bere și…mai multe țigări!

Gică Hagi a ”explodat” sâmbătă seara, când ai lui băieți uitați de Contra la națională, după cum el spune, au câștigat cu 2-0 meciul cu Gaz Metan. De fericire! (Console si accesorii gamingLa fel a făcut-o și unul dintre tinerii Viitorului.Plus doi adversari! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, v-a prezentat imaginile ”victoriei”, pe care Vână și Voduț le-au exprimat prin shot-uri, dar nu era încheiat ”festivalul”.

CITEȘTE ȘI: FOTBALIȘTII LUI HAGI, VODUȚ ȘI VÂNĂ, AU FUMAT CA TURCII ȘI AU ”RAS” PAHAR DUPĂ PAHAR!

Un alt fotbalist al Viitorului, Bogdan Țâru, și-a dat în petic. Ba chiar cu ”dușmanul”! După meci, jucătorul a petrecut, alături de doi adversari de 90 de minute, la Mamaia, pe șezlonguri, cu bere multă și țigări!

CITEȘTE ȘI: SCANDAL LA ACADEMIA LUI HAGI! PĂRINȚII FOTBALIȘTILOR DECLARĂ REVOLTAȚI CĂ ”REGELE”…

Bogdan Țâru, Marius Constantin și portarul Pleșca au făcut-o ”frumos”, pe Litoral. Și-au ”tras” șezlongurile și prietenii lângă ei și au dat drumul la distracție. Au comandat bere, la pahar, apoi au sorbit-o, pe glume, cu țigările în colțurile gurii, pe nerăsuflate. Marius Constantin, fost fotbalist și al Rapidului, dar și al Viitorului, preț de câteva luni, a fost sufletul distracției, cel puțin după cum dă în imaginile pe care CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vi le prezintă.

A jucat cu Bogdan Țâru

Nelipsita țigară se aprinde des. Cel puțin pentru Marius Comnstantin și Pleșca, perdanții meciului de la Ovidiu. Ce-i drept, întâlnirea acestora la malul mării nu e întâmplătoare. În afara faptului că meciul s-a disputat lângă guvizii de peste drum, Marius Constantin și Bogdan Țâru au fost colegi la Viitorul, acum mai puțin de un an. Doar că s-au despărțit după ce Hagi a simțit că fostul fundaș rapidist nu-i dă, pe cinstite, experiența pe care a sperat-o de la el. Iar Pleșca… Na, prieten cu Marius, a fost direct invitat!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...