Puștii lui Hagi au fumat ca turcii și au făcut-o lată cu votcă!

Publicat: 19/11/2018 | 23:32

”Fiii” Viitorului joacă tare nu numai pe teren! Campioni, în premieră, în urmă cu doi ani, și mereu în play-off, puștii lui Gică Hagi știu „jocul” și dincolo de stadion! (Cum câștigi bani rapid) În frunte cu Alexandru Mățan, tinerii fotbaliști pe care ”Regele” îi vede purtând tricolorul s-au dezlănțuit într-un club celebru din Capitală. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă imagini exclusive de la petrecerea din weekend-ul trecut, unde s-a fumat narghilea și s-a băut votcă.

Gică Hagi a dovedit-o, deja, e un mare antrenor, nu numai un patron care gândește în spiritul performanței, dar vrea și profitul imediat! A produs un unicat în România, cu Academia lui, iar rezultatele se văd pe zi ce trece. A luat titlul cu Viitorul, a dat jucători la naționala de tineret, dar și la echipa mare, a lui Contra, iar traseul școlii de fotbal se vede-n roz! Dar și jucătorii, așa, fragezi cum sunt ei, au ieșirile lor, date, probabil, de o oarecare celebritate. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Or fi ei, fotbaliștii Academiei, ”păziți” ca la Alcatraz, dar și când scapă… lată o fac. Câțiva dintre ei, în frunte cu Alexandru Mățan, au „lovit” de curând. Weekend-ul trecut s-au oprit direct în clubul BOA, din Herăstrău.

(CITEȘTE ȘI: FOTBALIȘTII LUI HAGI AU ”RAS” PAHAR DUPĂ PAHAR!)

Un amic a plătit nota!

Au ajuns spre miezul nopții acolo și s-au pus pe distracție. Una totală! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă imagini exclusive cu tinerii fotbaliști în timp ce trag din narghilea și stropesc petrecerea cu votcă. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Un păhărel, două… E drept, au fumat ei ca turcii, dar cu băutura nu au întrecut măsura.

Nu au ratat nici ringul de dans, unde unii dintre ei s-au zbenguit ceva, dar e de bine, e ca un antrenament dur, marca Florin Halagian!

(VEZI AICI: FILMĂRI EXCLUSIVE CU ARȚĂGOȘII ARLAUSKIS & OMRANI)

Nu au așteptat zorile. În jurul orei 3, cei câțiva fotbaliști au decis că e timpul să se retragă din joc. Zis și făcut. (Cât câștigi la un studio de videochat din București) Un prieten care s-a distrat alături de ei a făcut cinste, surpriza plăcută a serii! Jucătorii au mai zăbovit câteva minute la ieșire, unde au mai glumit și și-au spus impresii despre o noapte de neuitat. Cu ”Regele” va fi mai greu…

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...