Fotbaliștii ”campioanei” CFR s-au cherchelit în gașcă și s-au încăierat pentru sexoasa Vlăduța! Filmări exclusive cu arțăgoșii Arlauskis & Omrani

Publicat: 06/08/2018 | 23:48

A ieșit iureș cu jucătorii echipei CFR Cluj, în ultima zi a festivalului Untold. (Super oferte la accesorii gaming) Mai mulți fotbaliști ai echipei antrenate de Conceicao au ales să se distreze la Cluj Arena, după meciul pe care-l câștigaseră acasă, 2-1 cu Concordia Chiajna. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a surprins scenele tensionate și intervenția oamenilor de la firma de securitate. Arlauskis și Omrani s-au „ambalat” pentru un prieten.

Bucuroși că au reușit, în sfârșit, să câștige primul meci din actualul campionat al Ligii 1, 2-1 cu Chiajna, fotbaliștii campioanei au decis să facă spectacol și la marele festival care avea loc chiar în Cluj. (Reduceri mari la jocuri PC) Au prins ultima zi, dar a fost una care va rămâne în amintirea lor.

(CITEȘTE ȘI: FENTOSANII CHINEZI AU FĂCUT SENZAȚIE LA UNTOLD!)

Între jucătorii care s-au distrat în ultima noapte a festivalului s-au numărat Omrani, Arlauskis, Djokovic, Camora. Aceștia nu au așteptat prea mult și au dat drumul la petrecere, unde berea a curs din belșug. Doar bere fără număr și nu șampanie Armand de Brignac, așa cum ar fi impus ”eticheta de campioni ai României”. Portarul ardelenilor a fost în mare vervă. Arla s-a hârjonit chiar cu colegii de echipă, iar unul dintre ei s-a ales cu un ”capac” peste cap și cu berea smulsă din mână și aruncată. Sigur, totul ca o glumă a celui care apără buturile campioanei.

(VEZI AICI: CUM A AJUNS UN PUȘTI-MINUNE DE LA ACS JUNIORUL ÎN SERIE A)

Cei doi au intrat în vorbă, iar Arlauskis i-a luat paharul de bere și i l-a aruncat. Colegul nu s-a supărat și a izbucnit în râs. Arla, cu bun simț, s-a întors, a luat paharul de jos și l-a pus pe o măsuță. Și a continuat distracția. S-a încins la ”lupte” cu un amic, ambii au râs, și-au șoptit ceva la ureche, apoi s-au despărțit. La gard era o tânără care plângea. Portarul echipei CFR Cluj s-a dus la ea, iar fata și-a șters lacrimile de tricoul lui.

O artistă, mărul discordiei

Dar tărăboiul avea să înceapă ceva mai târziu, pe culoarele stadionului. Potrivit unor surse apropiate situației, totul ar fi plecat de la cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău, care este prietena lui Adrian Rus, unul dintre fiii chestorului de poliție în rezervă Toma Rus. Adrian Rus l-ar fi „atins” pe Adrian Mureșan, nimeni altul decât fostul iubit al artistei.

(CITEȘTE ȘI: VANGHELIE JUNIOR S-A BĂTUT ÎN ȘAMPANII ARMAND DE BRIGNAC CU FAIMOSUL DAN BILZERIAN!)

Imediat au intervenit bodyguarzii, care l-au luat pe sus pe Rus, pentru a-l evacua din stadion. Chiar sub ochii fotbaliștilor de la CFR, unii dintre ei prieteni cu Rus. Arlauskis și Omrani au încercat să calmeze spiritele și să-i înduplece pe cei de la pază să-l ierte pe amicul lor. Arla chiar s-a bătut ca un leu pentru Rus, iar Omrani, când a vrut să intervină, a fost oprit de o puștoaică. În agitația creată a fost surprins și Djokovic, însă el nu a „marșat”. Până la urmă, cel de la care a pornit totul, Adrian Rus, a fost scos de jandarmi din incinta stadionului.

Câțiva metri mai încolo, ”Prințul” Cristea dădea semne că încearcă să combine o fată și aproape că incidentul a trecut neobservat pentru el.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...