Fentosanii chinezi au făcut senzație la UNTOLD! Nota de plată a fost gigantică…

Publicat: 05/08/2018 | 22:34

The Prodigy, Steve Aoki, Tiesto, Diplo, The Chainsmokers, Jason Derulo, Kygo, Afrojack, Don Diablo, Dimitri Vegas&Like Mike sunt doar câțiva dintre marii artiștii care au participat la UNTOLD. (Super oferte la accesorii gaming) Spectatori din mai toate zonele lumii au fost prezenți la cel mai mare festival din Europa. În cea de-a treia zi, însă, toți ochii au fost atintiți asupra unui grup de chinezi. Asiaticii au făcut senzație în momentul în care au comandat un cufăr de șampanie, iar nota de plată a fost gigantică. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă filmări unice cu „fentosanii” chinezi.

Oameni de pe tot globul au luat parte la UNTOLD, cel mai grandios eveniment muzical de pe “Bătrânul Continent”. Timp de patru zile, la Cluj-Napoca, distracția a fost la cote maxime. Cu amintiri de vis a plecat și un grup de asiatici. Au fost, de-a dreptul, fascinați de ce au găsit la cel mai mare festival de muzică din Europa. Motiv pentru care nu s-au uitat deloc la bani! Ca doar au venit să se simtă bine și să-și facă toate poftele. Pe scurt, oaspeții chinezi au făcut istorie! Fără nicio exagerare. Și-au permis o aroganță de zile mari, care i-a impresionat pe toți! (Reduceri mari la jocuri PC)

Fără să stea pe gânduri, chinezii au comandat un cufăr de șampanie! În total, într-o singură seară, asiaticii au “spart” aproximativ 50.000 de euro, conform unor informații obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Sticlele cu licoarea fină și prețioasă au fost aduse la masă cu steagul Chinei, în aplauzele tuturor celor prezenți. După care, logic, a urmat show-ul. Unul fantastic făcut de chinezi. Au fumat trabuc, au dansat și s-au dat în spectacol. S-au simțit extraordinar. Nu le-a păsat nicio clipă că nota de plată va fi pe măsură! (CITEȘTE ȘI: POVESTEA DE SUCCES „BANCA TRANSILVANIA LA UNTOLD”)

În concluzie, grupul de chinezi a petrecut patru zile de neuitat în România. Cu siguranță, vor reveni și anul viitor la UNTOLD. Nu vor rata, mai mult ca sigur, ocazia să mai facă o aroganță, precum cea de acum, când și-au permis să comande un cufăr de șampanie. Asiaticii au rămas fascinați de modul în care s-au distrat la cel mai mare festival de muzică din Europa și sunt gata pentru ediția următoare. Pe care o așteaptă, mai mult ca sigur, cu sufletul la gură. La fel, probabil, ca toți cei care au fost prezenți în aceste zile la Cluj-Napoca. (VEZI AICI: Ce pretenții au avut mega-starurile de la UNTOLD)

O masă VIP a costat 2.500 de euro!

La UNTOLD au fost prezente inclusiv vedetele noastre. Câți bani au scos din buzunare Cabral, Cătălin Botezatu sau Gina Pistol să-și asigure patru nopți unice în sectorul VIP? CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat că nu mai puțin de 2.500 de euro a plătit fiecare, pentru primul rând de mese, cel mai expus și de unde se vede cel mai bine. Prețurile au scăzut ușor pentru următoarele zone, din sursele noastre, 400 de euro fiind cel mai ieftin bilet. Banii nu au reprezentat, însă, o problemă pentru cei care au ținut să se răsfețe la UNTOLD. (Nu rata, aici: IMAGINI SENZAȚIONALE DIN ZONA VIP A CELEBRULUI FESTIVAL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...