Cătălin Botezatu, sărutat cu patos de o brunetă focoasă la Untold! Imagini senzaționale din zona VIP a celebrului festival

Publicat: 03/08/2018 | 08:40

Cătălin Botezatu s-a distrat de minune în prima noapte albă de la Untold 2018, cel mai mare festival de muzică electronică din Europa! Cunoscutul designer a avut o apariție simplă, dar șic și a întors privirile a zeci de petrecăreți. Juratul de la “Bravo, ai stil!” a petrecut alături de un grup de prieteni numeros, iar reprezentantele sexului frumos nu au lipsit! Una dintre brunetele care era cu el l-a sărutat cu patos pe Cătălin Botezatu, iar momentul a fost filmat chiar de el.

Citește și: Gina Pistol, singurică la Untold: ”Unii mai trebuie să…”

Cătălin Botezatu, sărutat cu patos de o brunetă focoasă la Untold

Deși are 51 de ani, Cătălin Botezatu petrece ca la 20 de ani! Așa s-a întâmplat și noaptea trecută, când s-a dat startul celei de-a treia ediții a Festivalului Untold. Și… ca orice star care se respectă, designerul a avut o masă în zona VIP a îndrăgitului festival de muzică electronică, iar atmosfera a fost una incendiară. Creatorul de modă a dansat și a cântat alături de prietenii și prietenele care l-au însoțit.

La un moment dat, Cătălin Botezatu a fost sărutat cu patos pe obraz de o brunetă sexy. Momentele au fost filmate chiar de el și postate pe o rețea de socializare, unde au strânit o mulțime de întrebări. Desigur, cel mai probabil, frumoasa tânără are o relație de prietenie foarte apropiată cu creatorul de modă.

Citește și: Interviu în pat cu Andreea Esca, la UNTOLD: ”M-am gândit că trebuie să văd cum arată acest festival și din spatele ecranului”

Într-un alt filmuleț postat pe Insta Story, Cătălin Botezatu cântă împreună cu unele foste concurente de la “Bravo, ai stil!”, emisiune la care face parte din juriu. Una dintre ele a spus în înregistrare că se simte extraordinar la Untold și… desigur, nu a uitat de show-ul la care a participat și i-a strigat numele cât a putut de tare.

“E cel mai tare (n.r.: Festivalul Untold). «Bravo, ai stil!»”, a strigat una dintre tinerele sexy care erau la masa creatorului de modă.

Citește și: Ce pretenții au avut mega-starurile de la UNTOLD. Imagini în exclusivitate

Te-ar mai putea interesa următoarele subiecte despre Untold Festival, devenit cel mai mare eveniment muzical din Europa încă de la prima ediţie, care a avut loc în 2015:

Emil Boc, cu fiica de mână, la UNTOLD. Primarul Clujului s-a pus pe vine ca să-i facă fotografii Patriciei. VIDEO

Senzația zilei la UNTOLD! Un ansamblu de folclor a atras atenția la cel mai mare festival din Europa. VIDEO
Citește și...