Câți oameni au muncit pentru organizarea festivalului și cum arată scena principală! Care este povestea Untold de anul acesta

Publicat: 02/08/2018 | 18:00
Câți oameni au muncit pentru organizarea festivalului și cum arată scena principală! Care este povestea Untold de anul acesta

Organizatorii festivalului Untold și-au dorit să le facă o surpriză celor prezenți, astfel că scena principal este de două ori mai mare decât anul trecut. Pe scenă apar cele două personaje în jurul cărora a fost țesută în acest an povestea Untold: Regele Războinic și Preoteasa Înțelepciunii.

Regele Războinic este protector al ținutului și este mai puternic ca orice altă ființă cunoscută pe Pământ, iar Preoteasa Înțelepciunii este înzestrată cu darul de a prevesti viitorul și de a împiedica răul să-și facă simțită prezența pe Pământ.

CITEȘTE ȘI: ÎNCEPE UNTOLD 2018! CE ARTIȘTI CÂNTĂ LA CLUJ

Peste 7 000 de persoane au lucrat în producția efectivă a festivalului UNTOLD, dintre care peste 1200, voluntari. În ceea ce privește logistica festivalului, cifrele sunt impresionante: peste 350 de camioane au fost necesare pentru transportul logistic. Scena principală are 31 metri înălțime și peste 80 de metri baza. Scena va avea 3000 mp de decor, iar pentru prima dată, aceasta va avea încorporate elemente 3D prin prezența personajelor principale din conceptul creativ al ediției 2018, anunță stirileprotv.ro.

CITEȘTE ȘI: UN GRUP DE ENGLEZI S-A FĂCUT REMARCAT ÎN DESCHIDEREA UNTOLD 2018! PETRECĂREȚII SUNT PUȘI PE FAPTE MARI

Perimetrul festivalului este împrejmuit de 8 km de gard. Pentru grafica și designul tuturor scenelor s-au adunat peste 500 de ore de muncă a peste 20 de designer și arhitecți, care au contribuit la crearea povestii UNTOLD din acest an. Scena principală va avea peste 500 de mp de ecrane led, dublu față de anul trecut, pentru un show și mai imersiv pe timp de noapte. Consumul de energie însumeaza 5,8 MW putere instalată, adică consumul unui oraș de peste 40.000 de locuitori din România.

Citește și...